FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA-FRANŢA, 6 SEPTEMBRIE, TVR1, RADIO GSP, LIVETEXT GSP.RO

EXCLUSIV // Ei vin cu Ribery, noi atacăm Franţa şi Luxemburg cu PANCU

Daniel Pancu are o medie de un gol la trei partide în tricoul echipei naţionale
Daniel Pancu are o medie de un gol la trei partide în tricoul echipei naţionale

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 26 august 2011 16:52

Victor Piţurcă intenţionează să îl cheme Daniel Pancu la echipa naţională pentru dubla cu Luxemburg (2 septembrie) şi Franţa (6 septembrie), susţin surse din anturajul giuleştenilor! Lotul va fi anunţat după etapa din weekend, în care Rapid joacă în deplasare cu Ceahlăul.

Selecţionerul e decis să apeleze la atacantul de 34 de ani, văzînd forma bună prin care trece acesta. Pancone a marcat din nou aseară, contra polonezilor de la Slask. El înscrisese în campionat un gol în poarta Petrolului şi două în partida cu Concordia Chiajna.

Convocarea ar veni şi pe fondul faptului că, după transferul la Shalke, Ciprian Marica nu a reuşit încă să îşi treacă numele pe lista marcatorilor. El a intrat aseară în minutul 73 al meciului cîştigat de nemţi cu 6-1 în faţa finlandezilor de la HJK Helsinki.

Come back după 6 ani
În cazul în care ideea lui Victor Piţurcă se materializează, Pancu se întoarce la echipa naţională după 6 ani. Ultima perioadă în care a evoluat sub tricolor a fost în 2005, în meciurile cu Slovacia, contra căreia a şi marcat, Macedonia şi Olanda. A fost aproape de o rechemare în preliminariile pentru Euro 2008, cînd selecţioner era tot Victor Piţurcă şi la Rapid era antrenat tot de Răzvan Lucescu.

Pancu are la echipa naţională 27 de meciuri şi 9 goluri.

În urmă cu o săptămînă, Dinu Gheorghe a afirmat că ar fi foarte fericit dacă Pancu ar continua forma bună prin care trece dar că "mai bine ar fi să se limiteze la echipa de club".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (92)
double07
double07  •  01 Septembrie 2011, 10:09

tot luam bataie...

coldplay3r
coldplay3r  •  28 August 2011, 13:38

Pancu e perfect pt ultimele 40 de minute! :D

coldplay3r
coldplay3r  •  28 August 2011, 13:37

Tata - Sapunaru Goian\Galamaz(CHIVU) R.Stefan Rat - Torje Bourceanu Sanmartean Tanase/Varga - Costea(MUTU) Marica

Vezi toate comentariile (92)
Comentează
Close