FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARMENIA - ROMÂNIA

EXCLUSIV El e jucătorul surpriză în care își pune speranțe stafful lui Daum: "E o armă extraordinară"

Articol de GSP - Publicat joi, 06 octombrie 2016 11:23

Belgianul Rudi Verkempinck, 50 de ani, secundul lui Daum, admite că Dorin Rotariu ar putea însemna mutarea specială printre titularii de la Erevan.

"Pentru mine, Roti este aripă dreapta. Mi se pare că are un aport mai bun acolo, fiindcă are stofă de marcator și intră cu stângul spre interior, la gol, ca Robben.

E o armă extraordinară, mai ales că poate schimba din mers pe flancul stâng, o mișcare care pune în dificultate adversarul.

Eu îmi spun însă doar o părere, decizia finală îi va aparține selecționerului", a zis Rudi Verkempinck într-un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Armenia - România este sâmbătă, de la ora 19:00, în direct la TVR 1 și liveTEXT pe GSP.Ro. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
haideusicfr
haideusicfr  •  06 Octombrie 2016, 15:29

Rotariu este un jucator foarte talentat ce poateexpoda in cazul in care i se va da incredere. Hai Romania!

polistul68
polistul68  •  06 Octombrie 2016, 13:17

De la primul meci, in care a icenrcat CEVA, a fost pus la zid....acuma sper sa icnerce ALTCEVA....si sper sa-i iasa neamtului. Toti ne legam de antrenor, dar nu vedem ca nua re ce selectiona. Campionatul ofera solutii foarte modeste, trebuie sa recunaostem asta. Nu poti sa participi cu Logan la formula 1....oricare ar fi scorul, faptul ca nu poate fi invinuit de favoritisme, e principalul argument., Faptul ca jucatorii stiu ca daca joaca bine, sunt chemati la lot, e cel mai important lucru.

juliusmad
juliusmad  •  06 Octombrie 2016, 12:57

Rotariu cu lazar sunt cei mai in forma jucatori ai lui dinamo. Mi se pare ca rotariu rateaza cam mult

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close