FOTBAL  »  NATIONALA  »  REACȚIE

EXCLUSIV Emeric Ienei, reacție dureroasă pentru GSP: „Sunt jignit și mâhnit, cei de la FRF nu mi-au dat nici măcar un telefon. Așa e când nu mai au nevoie de tine”

Articol de - Publicat luni, 02 decembrie 2019 15:02

Emeric Ienei, 82 de ani, fostul mare antrenor al Stelei, comentează cu tristețe faptul că FRF nu l-a invitat la tragerea la sorți pentru EURO 2020, evenimentul ce a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, la Romexpo. 

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania)
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam)

„Nu m-a sunat nimeni de la Federație să mă întrebe măcar dacă aș vrea să particip la această tragere la sorți. Nu-mi vine să cred că nu l-au chemat pe Hagi. 

Cu mine, înțeleg, sunt bătrân și probabil n-aș fi putut să vin din cauză că am probleme mari cu picioarele. Dar ar fi putut măcar să dea un telefon. Sunt chiar jignit, mă simt mâhnit. Dar așa e când nu mai au nevoie de tine! Probabil că și-or fi zis: «Mai dă-l încolo și pe Ienei ăsta, ce a făcut el pentru fotbalul românesc?!»”. 

„Nu cu ranchiună se rezolvă problemele fotbalului românesc”

Chiar și așa, fostul antrenor care a cucerit singura Cupă a Campionilor Europeni din istoria României, cu Steaua, în 1986, și care a condus România la Mondialul din 1990 și la EURO 2000, a spus: 

„Dacă m-ar invita Federația la vreun eveniment și aș putea să ajung, aș veni, totuși. Nu cu ranchiună se rezolvă problemele fotbalului românesc, ci cu înțelegere”. 

PRESA DIN TURCIA: „FRF A REFUZAT SĂ-L INVITE PE HAGI”

Cotidianul turc Fanatik susține că „FRF a refuzat să-l invite pe Gheorghe Hagi din cauza conflictului pe care îl are cu legendarul fotbalist român”. 

„Scandal! Hagi nu a fost invitat la tragere!", anunță Fanatik. „Federația română l-a refuzat pe Gheorghe Hagi la show-ul pentru Euro 2020. În timp ce alte țări au avut invitați, FRF nu l-a sunat pe Hagi din cauza conflictului cu marea legendă, chiar dacă era gazda ceremoniei”.

Jurnalul de la Istanbul adaugă: „La mijloc ar fi Academia lui Hagi. Faptul că Federația nu ar fi oferit suficient sprijin școlii de fotbal a lui Hagi a declanșat probleme între cele două părți. Întrebarea este dacă Hagi și forul român ar putea ajunge la un compromis”. Detalii, AICI!

Vezi și: 

GSP LIVE // VIDEO Victor Becali a răbufnit la adresa FRF, la emisiunea lui Costin Ștucan: „Nu se poate, nu există justificare pentru așa ceva” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
803407040117573
Bogdi Maier  •  03 Decembrie 2019, 11:02

lasa mosule ca si tu au uitat de unde ai plecat si cine te-a lansat in fotbal,ai plecat din Agrijul Mare-Arad iar in fotbal ai ajuns prin UTA de care nu ai pomenit in toata cariera ta, nu fii trist toate se platesc la vremea lor

860474370654943
Luter King  •  03 Decembrie 2019, 09:38

domnule, iti respect varsta pe care o ai ,dar dupa parerea mea si a altora nu ai fost un MARE ANTRENOR NICIODATA ; .ai beneficiat de cea mai buna generatie de fotbalisti ,retineti FOTBALISTI ,NU jucatori de fotbal si de aici te-au umflat astia ca ai fost un antrenor mare . ai plecat la alte echipe ca si jenerelul pupator de lemn vacsit si va-ti aratat valoare de antrenori .traiesteti batranetile decent si lasa vaicarelile ,parerea mea .

fairplayromania
fairplayromania  •  03 Decembrie 2019, 03:07

Trist pentu Emeric Ieniei.... aşa e viata. Poate că la vară FRF ar putea să îşi repare greşeala..... la deschiderea primului meci, sau în studiouri cu comentarii adevărate făcute de experţi...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează