NATIONALA  ·  ANTRENOR

EXCLUSIV Fostul secund al naționalei explică de ce le dădea biscuiți jucătorilor imediat după meci

Articol de — Sambata, 18 Noiembrie 2017

Ionuț Badea, fost antrenor secund la echipa națională, a acordat un amplu interviu pentru Gazeta Sporturilor în care a vorbit despre cariera lui, despre națională și planurile de viitor.

Badea, 42 de ani, a povestit cum în returul sezonului 2009 - 2010, când era antrenor la Internațional Curtea de Argeș, le oferea biscuiți jucătorilor, imediat după meci.

"Aveam un preparator fizic italian foarte bun și ne gândeam la metode de refacere rapidă pentru că e foarte important ce ingerezi în primele două ore după meci, asimilezi repede. Dacă ai mânca aceleași lucruri după 4 ore, organismul le-ar asimila ca în oricare alt moment al zilei.

Așa că trebuia să le refacem glicogenul din mușchi cu carbohidrați. Cel mai la îndemână era, neavând un bucătar cu pastele pregătite, să le dăm aceaste fette biscottate, cu un număr mare de carbohidrați în biscuiți", a spus Badea pentru GSP.RO.

Citește și: PREMIUM GSP » Ionuț Badea: "Contra se poate considera norocos că vine după Daum. Christoph mă vedea pe mine înlocuitorul său"Miniștri surpriză în Guvernul Orban. Rareş Bogdan şi Raluca Turcan rămân pe dinafară

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
Program TV complet

Liga 1