FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV FRF, negocieri pentru un amical de gală » Posibil duel cu o multiplă campioană europeană

Articol de GSP - Publicat marti, 25 decembrie 2018 20:10

Federația Română de Fotbal încearcă să pregătească un amical de lux pentru naționala sub 21 de ani înaintea EURO 2019, care începe pe 16 iunie.

GSP.ro a aflat că România U21 ar putea juca un amical cu Spania U21, în prezent existând discuții avansate la nivelul celor două federații. Mirel Rădoi, selecționerul naționalei de tineret, și-a dat deja acceptul pentru un duel cu ibericii. Acum, Răzvan Burleanu și Luis Rubiales trebuie să ajungă la un acord.

La sub 21 de ani, Spania este una dintre cele mai titrate echipe, fiind de 4 ori campioană europeană. Din selecționata antrenată de Luis de la Fuente fac parte jucători precum Fabian Ruiz (Napoli), Dani Olmo (Dinamo Zagreb), Mikel Oyarzabal (Real Sociedad) sau Borja Mayoral (Levante).

La EURO 2019, care are loc între 16 și 30 iunie în Italia și San Marino, Spania și România vor fi în grupe diferite. România e în Grupa C, alături de Anglia, Croația și Franța, în timp ce Spania se află în Grupa A, cu Italia, Belgia și Polonia.

Naționalele de seniori ale României și Spaniei vor fi adversare în preliminariile pentru EURO 2020.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează