FOTBAL  »  NATIONALA  »  SCANDAL

EXCLUSIV Găinării la U18! "Mi-a furat pantofii și tricoul și a plecat în discotecă" Acuzatul a dat o explicație

Articol de - Publicat vineri, 10 aprilie 2015 13:23

Sergiu Anton, unul dintre "tricolorii" selecţionaţi la "naţionala" U18, îl acuză pe un coleg, Paul Cubleşan (CFR Cluj), că i-ar fi furat pantofii şi tricoul pentru a merge în discotecă. Acuzatul a confirmat povestea, dar a dat o explicație pentru incident

Iată declarații lui Sergiu Anton:

Sergiu Anton, unul dintre "tricolorii" selecţionaţi la "naţionala" U18, îl acuză pe un coleg, Paul Cubleşan (CFR Cluj), că i-ar fi furat pantofii şi tricoul pentru a merge în discotecă. Acuzatul a confirmat povestea, dar a dat o explicație pentru incident

Iată declarații lui Sergiu Anton:

"Eu joc la Casa Pia, în Portugalia. Acţiunea noastră se terminase, eu am rămas, alături de ceilalţi stranieri, încă o noapte în cazare. M-am dus să mă întîlnesc cu unchiul meu, care stă la Timişoara. Îmi lăsasem lucrurile acolo. La întoarcere, îmi dispăruseră pantofii şi tricoul.

Am informaţii clare că le-a luat Cubleşan, de la CFR, colegul meu de cameră. Mi-a confirmat un băiat de la CSU Craiova, Andrei Burlacu. L-a văzut îmbrăcat în acele lucruri. Pot să spun că mi le-a furat, pentru că nu s-a mai întors şi nici nu am vorbit cu el după"
Sergiu Anton pentru GSP.RO, la plecarea spre Lisabona

Iată răspunsul celui acuzat:

"Știu că am greșit. Să vă povestesc cum s-a întîmplat: am ajuns în cameră, nu era acolo, iar eu nu aveam cu ce să ies în oraș și i-am luat hainele lui. Eu m-am întors la hotel, însă nu l-am găsit în cameră, așa că am pus hainele acolo și m-am dus să dorm în camera altui coleg, Dulca.

Dimineață, în grabă, am luat și hainele lui cu mine, fiindcă în cameră erau lucrurile amîndurora amestecate. Am vorbit acum cu apropiații lui, le-am spus că le dau banii în cont, pentru că eu nu am nevoie de hainele lui. Și știu că am greșit"
Paul Cubleșan

Oficialii clubului CFR Cluj au reacționat:

Am vorbit și noi cu băiatul, se pare că a fost o neînțelegere, însă vom avea mîine o întrevedere pentru a lămuri situația.

România U18 a jucat două partide amicale la Timişoara, pe 7 şi 9 aprilie, împotriva Danemarcei (2-1, 0-0).

Contactați de Gazetă, oficialii FRF au punctat că vor demara o anchetă internă.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (23)
galateanuldingalati
galateanuldingalati  •  11 Aprilie 2015, 01:02
Postat de fangigi pe 10 Aprilie 2015, 18:14

De ce furi mah de la varsta asta, ai? Cand te faci mare o sa infunzi parnaia ca *** gen gigi, gica, mimi, cristi, george si altii! Baga-ti mintile-n cap! Sa nu ajungi ca ei!

milionar si liber? :)

fan_dinamovist
fan_dinamovist  •  11 Aprilie 2015, 00:05

Selectam Dezvoltatori Afacere !!!! Locuri Limitate !! OFERTA DE MUNCA !! PROIECT NOU >> PART- TIME - DIRECT PE INTERNET Acest proiect vizeaza piata americana de carti electronice ( E-Book ) Oferim curs gratuit si complet de instruire sub forma unor lectii prin e-mail. Se ofera contract de comision ! Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal de catre EPUBLISHERS.SRL. Cerinte: - Persoane serioase - Cunostinte minime PC - Timp de lucru 2-3 ore / zi Daca doriti s-a colaboram va rog sa cereti :” info „ la adresa de mail [email protected]

rangers94
rangers94  •  10 Aprilie 2015, 23:52

100% asta are neamuri in Giulesti .

Vezi toate comentariile (23)
Comentează