FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA, VINERI, 21:45, TVR 1, GSP.RO

EXCLUSIV » GSP a primit cifrele oficiale din partea Primăriei » Arena Naţională se degradează, dar trece pe profit!

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 31 august 2017 00:00

GSP a solicitat Primăriei Capitalei toate veniturile şi cheltuielile stadionului de la inaugurare şi până în prezent, iar anul 2017 e primul în care s-a încasat mai mult decât s-a plătit pentru întreţinere şi alte lucruri.

Avem toate datele privind modul în care a fost gestionat, din punct de vedere financiar, cel mai mare şi mai luxos stadion din România.

Gazeta Sporturilor a primit, după mai bine de două luni de când a făcut solicitarea, cifrele oficiale din partea Primăriei Bucureştiului, instituţie condusă de Gabriela Firea.

Concluzia? 2017 este primul an în care stadionul a generat venituri mai mari decât cheltuielile de întreţinere. În perioada ianuarie-iunie, pentru care se referă cifrele anunţate de municipalitate, încasările ating aproape 400.000 de euro, de pe urma a 16 evenimente, în timp ce efortul financiar a fost de puţin peste 300.000 de euro.

Balanţa celor 6 luni din acest an contrastează cu ceea ce s-a întâmplat între septembrie 2011, când a fost inaugurată arena, şi decembrie 2016. N-a existat niciun an fără pierdere. Cea mai mare a fost în 2012, când deficitul a depăşit, în mod absolut surprinzător, două milioane de euro!!!

Detalii despre cheltuielile Arenei, cifre interesante și informații neștiute până acum legate de situația celui mai mare stadion al țării puteți afla din ediția tipărită de azi și de pe platforma digitală!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
zizu
zizu  •  31 August 2017, 16:54
Postat de florar pe 31 August 2017, 15:42

Sa vorbesti de mici si bere si sa fi si de la Dinamo cind erau ziaristi care va alaturau mitingurilor politice...Iar stirea cu ce beau stabaria din fotbal o gasesti tot pe GSP ...Se spunea ca membrii FRF au fost cazati la RIN-de nu mai erau alte hoteluri...-si ca acestia la plecare se auzea din sarsanale clinchet de berici...Asa ca recunosc...Dinamo e cea mai cea...

ma da informat mai esti...:)...:)..vad ca stii toate dedesubturile ...! probabil si de legaturile lui argaseala cu unii arbitrii si de firea si de hrebe....ar fi interesant sa ....dezvalui!

florar
florar  •  31 August 2017, 15:42
Postat de zizu pe 31 August 2017, 14:34

ce va mai pricepeti voi sa abateti discutia pe alte planuri decat cel de la care pornea discutia! deci: infractori cu acte aveti voi! la dinamo nu e condamnat,nu are cazier nimeni! dinamo deocamdata e unul! voi sunteti fcsb....fara trecut,fara viitor! si lasa mi exemple cu suporteri...noi macar ai avem! voi aveti doar mutre dubioase chemate ptr un mic si o bere in tribuna ptr a fi la numar! ai nostrii vin de drag...ai vostrii nu vin de frica pumnilor lui mm! nu la dinamo beau cei din conducere vodca in elvetia! iar daca mai e cazul iti zic inca o multime! eventual si de echipa lui ceausescu! in loc sa mi prezentati faptele cu..."nu e adevarat asta si sa mi demonstrezi cu subiect si predicat,tu mi zici ca...da dar si ....dinamo! intai fiti voi modele de virtute! fiti voi exemplul pe care incercati sa l impuneti si nu mergeti ca smenarii manelisti! ...ca sunt eu mai smecher,de aia!

Sa vorbesti de mici si bere si sa fi si de la Dinamo cind erau ziaristi care va alaturau mitingurilor politice...Iar stirea cu ce beau stabaria din fotbal o gasesti tot pe GSP ...Se spunea ca membrii FRF au fost cazati la RIN-de nu mai erau alte hoteluri...-si ca acestia la plecare se auzea din sarsanale clinchet de berici...Asa ca recunosc...Dinamo e cea mai cea...

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  31 August 2017, 14:53
Postat de florar pe 31 August 2017, 10:43

Nu ma mira ca nici d-ta nu spui un cuvintel si de cauzele degradarii...Scaunele alea s-au rupt singure...?

Asa e, totul tine de cei 7 ani de acasa !!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează
Close