FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONTRACT

EXCLUSIV » Iată contractul lui Daum! Cum a reuşit FRF să-l convingă să preia naţionala? GSP a aflat toate detaliile financiare ale înțelegerii

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iulie 2016 01:00

Christoph Daum e cel mai titrat antrenor de fotbal care a venit vreodată în România. Cum a reuşit FRF să-l convingă să preia naţionala?

În primul rând, cu un salariu care n-a mai fost propus nimănui dintre cei care au avut pe mână prima noastră reprezentativă.

E vorba despre 540.000 euro pe an, cu 30% mai mult decât aveau Pițurcă sau Iordănescu, dar lucrurile interesante încep când e vorba de prime! Afli toate detaliile din Gazeta Digitală de astăzi, acolo unde e o defalcare a cheltuielilor pe care FRF a fost dispusă să le acopere pentru a-l aduce pe neamț!

Pe lângă salariu, care deşi pentru România e unul foarte mare, nu e ieşit din comun pentru ce contracte câştigă antrenorii cu nume, indiferent că sunt la echipe de club sau la naţionale, Daum are o clauză specială cu FRF, prin care va încasa un bonus uriaş dacă duce reprezentativa lui Chiricheş la Campionatul Mondial din 2018, din Rusia.

Detalii neștiute din contractul noului selecționer puteți afla din ediția tipărită de azi și din platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

✓TRANSFER » Dinamo lasă să plece un jucător important pentru 300.000 de euro! Ieri l-au anunțat
✓Dorit de Steaua și AS Roma, Răzvan Marin ar putea fi deturnat de Ajax!
✓Majearu povestește că, dacă ar da timpul înapoi, ar executa altfel penalty-ul de la Sevilla, ca să fie pe lista marcatorilor: "Acum mi-aș face altfel pașii!"
✓Cine va fi propulsat șef al Școlii de Antrenori după ce Apolzan va ieși la pensie anul acesta
✓Cele mai tari ponturi sunt doar în ziar! Mizează pe noi și câștigă!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
slim10
slim10  •  09 Iulie 2016, 15:25

doar 540.000? Ungurii dau 1 milion de euro.. inseamna ca Romania e saraca

babahuda
babahuda  •  09 Iulie 2016, 13:48
Postat de ortega pe 09 Iulie 2016, 06:47

Iată contractul lui Daum! ... Unde e ? Ziariștii lui păstrăv prăjit ... Concurența pro vă dă clasă ...

nu te-ai prins ..e in varianata tiparita a ziarului ,te duci la toneta si cumperi pt toata strada ,sa vada toti ce salariu mic are in comparatie cu cv-ul lui si calitatea de antrenor ..ei vor sa vanda ziaru PUBLICITATE . stim care e salariu lui Daum 550mii si bonus 600 la calificare ..si e ceva corect ,daca ne calificam la mondiale FRF prin munca lui Daum intra in conturi vre-o 10-15 milioane ..cred ca merita 600prima odata ce unii care stau prin birouri si pe plaja la mamaia iau 90 de mii facand umbra neisipului ..

babahuda
babahuda  •  09 Iulie 2016, 13:43

pt calificare primeste 600mii .cat a luat si cascheta ..care e problema ?un antrenor ca Daum daca era in activitate ,nu se sinchiea sa raspunda la telefon daca din start nu se pleca la negocieri de la suma de 2 mil ..acum l-a prins cu interes si a acceptat sa semneze pe maruntis ..ANTRENORI CA DAUM SUNT SCUMPI SI F SCUMPI ...SCUMPI LA NOI AU FOST SI CHIFLELE RAZAVAN,IORDANESCU,MPITURCA ,CARE NU AU FACUT NIMIC DEA LUNGUL CARIEREI ..IORDANESCU A PRINS O GENERATIE LA NATIONALA CARE PUTEA SA JOACE SI FARA ANTRENOR ,SELECTIONR ,DUPA CE AU DISPARUT ASTIA ,A INCEPUT SA SE IMPOTMOLEASCA ,,BAGAJUL LUI TEHNICO TACTIC CA ANTRENOR ESTE MEDIOCRU DAR PLATIT REGESTE ..

Vezi toate comentariile (37)
Comentează
Close