FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII EURO 2020

EXCLUSIV Interviu-eveniment cu Răzvan Marin: „Minimum 4 puncte din deplasările cu Suedia și Norvegia”

Articol de - Publicat luni, 04 martie 2019 09:00

Răzvan Marin, mijlocașul de 22 de ani al lui Standard Liege, a oferit un interviu pe 3 pagini în Gazeta Sporturilor de luni. Fotbalistul a vorbit, printre altele, despre preliminariile pentru EURO 2020, unde România se luptă cu Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe și Malta. 

***

- Avem mereu neplăceri când jucăm cu nordicii. De acord?
- Nu avem forța lor, e adevărat. Totuși, România a încercat mereu să compenseze prin posesie, tehnică și strategie. Va trebui să jucăm în primul rând cu inteligență împotriva Suediei și Norvegiei. Să evităm duelurile directe, să scoatem adversarii din joc prin pase, să apelăm la un-doiuri și accelerări.

- Primele două partide în deplasare vor fi exact cu contracandidatele la locul 2, Suedia și Norvegia. Obiectiv minim două puncte?
- Mai mult! Patru! Așa, am obține deja un avantaj și am căpăta șanse în plus pentru restul campaniei. Pe suedezi am arătat că putem să-i batem. Mă refer la amicalul de anul trecut, de la Craiova. În plus, am demonstrat deja că avem capacitatea de a etala un fotbal bun, pragmatic.

Fotbalistul vorbește în interviu despre momentul în care a ajuns cariera lui, ofertele pe care le-a refuzat, cum se simte la Standard Lige, relația cu Gică Hagi, gestul special pe care l-a făcut Christoph Daum pentru el.

Interviul integral oferit de Răzvan Marin poate fi citit în Gazeta Sporturilor, acum la chioșcuri și pe platforma  digitală - AICI.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează