Comentarii (7)
bogdan_hank
bogdan_hank  •  26 Martie 2021, 03:17

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

publicer
publicer  •  25 Martie 2021, 16:00

Sport national datul cu parerea iar Ganea nu face exceptie. Licenta aia e praf in ochi sa fim seriosi. La fel cum sa termini o facultate in Romanica e ca mersul pe bicicleta. Scoala de antrenori de varza,varza . Hai sa vedem ce face si il frigem apoi. Asta nici nu a inceput bine ai deja e crucificat. Hagi s ar mula poate mai bine insa sunt destule rezerve ai la el. Petrescu e vulcanic si nu se muleaza pe ce joaca astia tineri. El e cu alta filosofie de joc. Iar Ganezul .... e un fel de struto-camila sa fim seriosi. Numai de la el nu asteptam pareri.

kensan.gmm
kensan.gmm  •  25 Martie 2021, 13:13

De 23 ani facem tot de la 0, candva ramanem si fara 0 ala.

steaua.libera
steaua.libera  •  25 Martie 2021, 11:52

Ionele, a venit momentul sa te dezumfli

bogat
bogat  •  25 Martie 2021, 11:47

De vreo 10 ani tot avem momente zero, nu pare sa fie asta solutia. De fiecare data spunem ca avem tineri de perspectiva care dispar mai toti ca magarul in ceata la fiecare esec in campaniile de calificare. In Romania e moda cu momentele zero si asa am reusit sa distrugem continuitatea si sa ajungem la dezastrul de azi. Constructia trebuie inceputa pe ruinele a ceea ce era odata, respectiv revitalizarea sportului de masa, a centrelor de copii si juniori si mai ales prin pregatirea serioasa a corpului de antrenori. Numeri pe degetele de mana antrenorii romani cat de cat pregatiti, acum e moda antrenorilor tineri promovati fara prea multa scoala direct in varf si e jale mare la antrenorii formatori de la copii si juniori. Si cand te uiti la nivelul Ligii 1 e destul de clar ca nivelul de pregatire e foarte slab si depasit iar jucatorii sunt blazati, superficiali si multumiti de nivelul lor actual de pseudo-vedete nationale. Asa ca nu ai prea multe valori care vin tare din urma cu ambitia de a reusi la nivel inalt. Ca sa revitalizam fotbalul (si nu numai) e nevoie de un ciclu de macar 10-15 ani si cu munca serioasa incepand de la preagatirea de baza, infrastructura, mentalitate... Altfel lotul Romaniei e destul de tanar, este normal sa ai si cativa "batrani" care sa dea incredere celor tineri.

cirus11
cirus11  •  25 Martie 2021, 10:38

Din fericire nu alde Ganea vin cu planurile.... Ce rost are sa faci acum o Nationala cu jucatorii de 22 de ani? Pai statistic probabil 2/3 dintre ei nici nu o sa mai aiba treaba cu fotbalul adevarat in 3-4 ani... o sa fie pe la retrogradare in Liga 1, prin golf, d-astea... Toti astia inca au mentalitatea aia comunista cu cantonamente, cu grupul, s-a mai schimbat lumea. Nationala o faci cu jucatorii cei mai in forma, o sa se schimbe in continuu.... Revolutiile si schimbarile de sistem le faci la nivel de cluburi, de academii, de selectie de juniori.... Asta e si problema, avem impresia ca schimband vreun selectioner rezolvam ceva. E un alibi, nu doar in fotbal, ci si in celelalte sporturi si de fapt nu se schimba nimic dpdv al sistemului

03101956
03101956  •  25 Martie 2021, 10:07

Ionele, lasă sfaturile pt. RADOI, mai bine sfătuiește-l pe băiat sa joace fotbal........ sa nu alerge ca un ogar din stânga în dreapta degeaba.

Comentează