FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

EXCLUSIV Își dă demisia din FRF după alegeri: "Nu aș mai călca pe la Federație"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 23 aprilie 2018 10:39

Marcel Pușcaș, 57 de ani, a început astăzi procedura de demisie de la FRF, după ce a pierdut alegerile pentru președinția Federației.

Fostul fotbalist a obținut 8 voturi la alegerile din 18 aprilie și și-a anunțat retragerea din fotbal. Astfel, Pușcaș își va depune demisia din funcția de Director de Dezvoltare din cadrul Federației Române de Fotbal.

"Am început să mă interesez de procedura de demisie. Vreau să văd cum se procedează cu zilele de concediu și dacă e nevoie de preaviz. Dacă ar fi după mine, nu aș mai călca acolo. Gata, vreau să o termin cu fotbalul. E un capitol închis. Nu vreau să mai lucrez nici la nivel de club", a declarat Marcel Pușcaș pentru Gazeta Sporturilor.

Pușcaș a fost angajat FRF din martie 2014, după ce l-a ajutat pe Răzvan Burleanu să câștige alegerile, oferindu-i voturile sale în turul II. În ultimul an, Pușcaș a fost tras pe linie moartă, după ce a intrat în dizgrația președintelui Burleanu, pe care l-a criticat în dese rânduri. Mai mult, a fost chemat și la Comisia de Disciplină a FRF după declarațiile făcute despre conducerea Federației.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (5)
truiad
truiad  •  23 Aprilie 2018, 15:37

Din pacate, romanii cu functii politice s-au administrative devin demni cand sunt trasi pe linie moarta !

bazileon
bazileon  •  23 Aprilie 2018, 15:22

Ar trebui sa isi ceara scuze pentru cele opt voturi!

martinpen
martinpen  •  23 Aprilie 2018, 14:21
Postat de Soos Vilmos pe 23 Aprilie 2018, 12:37

Si nu se dizolva frf din lipsa acestui individ moral ?

Nu-i asa ca "nu exista om de neilocuit" ? sau "e cimitirul plin de oameni de geniu" ? Si cu astea 2 sloganuri, am ajuns ciuca batailor in Europa, pentru ca dam cu sutul oamenilor de valoare, in balanta cu oamenii mediocri, care nu au facut nimic decat sa spuna da si sa bata din palme...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează