FOTBAL  »  NATIONALA  »  STEAUA

EXCLUSIV "Juca fotbal împotriva tatălui său și îl dribla de fiecare dată!" Povești inedite din copilăria lui Nicușor Stanciu

Articol de , - Publicat marti, 29 martie 2016 15:19

Ediția tipărită a Gazetei Sporturilor, disponibilă și în varianta digitală, găzduiește azi un reportaj exclusiv din satul în care a copilărit Nicușor Stanciu, Craiva, județul Alba.

Echipa Gazetei a vorbit cu mai mulți săteni, printre care preotul Adrian Bolea, duhovnicul fotbalistului,  în același timp vecin și prieten cu Nicușor, dar și cu unul dintre unchii acestuia, Cornel Borza.

"La el e dar de la Dumnezeu. La orice oră, singur, cu alţi copii, era pe stradă. După Înviere, aveam în obicei să facem nişte echipe din bătrânii satului, cei căsătoriţi, cei în armată şi aşa mai departe, care jucau pe singurul teren de aici.

El, deşi avea 7-8 ani, era chemat mereu. Ducea două meciuri şi le juca bine! Era talentat de-atunci. Îi plăcea să fie în echipă diferită faţă de tatăl lui, Nicolae. Şi plăcerea şi mai mare era să-l dribleze. O făcea mereu şi ne distra straşnic", a povestit Bolea pentru Gazeta Sporturilor. 

În ziar găsești și alte povești cu Stanciu, dar și poze cu locurile natale ale noului decar al "naționalei".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
steaua_fara_nume
steaua_fara_nume  •  29 Martie 2016, 17:55
Postat de nebraska pe 29 Martie 2016, 17:50

Om batran fara minte,pr0stalau notoriu.

ce sa-i ceri la moldovean ......pe internet se da american :)))))))))))))))))) ... mai cunosc un moldovean randoom ....ala se crede in germania la berlin :)))))))))))))))) ......ala a plecat in germania sa munceasca ....vrea sa ''traga glet'' la zidul berlinului :)))))

nebraska
nebraska  •  29 Martie 2016, 17:50
Postat de John Milne pe 29 Martie 2016, 17:38

***

Om batran fara minte,pr0stalau notoriu.

steaua_fara_nume
steaua_fara_nume  •  29 Martie 2016, 17:45
Postat de calinescu_ pe 29 Martie 2016, 17:09

*** ...!!!! CURIOS , PANA LA MECIUL CU ASTRA ERAU MARTZOAGE , APOI NU MAI POATE SA-I OPREASCA NIMENI DIN ALERGARE ...!!! UN PRESING SI O VITEZA DE TE MIRI ...!!! IN MECIUL CU IASI , SI CU VOLUNTARI AU JUCAT *** ....!!! ACUM AU PROFITAT DE FAPTUL CA LA AMICALE NU SUNT CONTROALE *** ...!!! EDY DACA E BARBAT, TREBUIE SA CEARA TEST PENTRU STANCIU SI ADI POPA ....!!!

alearga mai ceva decat sharapova astia =)))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close