FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV Maxim, furios după ce Iordănescu l-a lăsat acasă! Acuze la adresa selecționerului: "Nu știu dacă acel lobby făcut de alții a contat"

Articol de - Publicat marti, 31 mai 2016 20:59

Impresarul lui Alex Maxim, Lucian Marinescu, a vorbit cu fotbalistul lui Stuttgart după aflarea veștii că nu va fi la EURO 2016. Acesta recunoaște că decizia lui Iordănescu l-a deranjat. 

"Chiar în urmă cu câteva minute am discutat cu Alex. E foarte furios. E o lipsă de respect pentru el să nu fie convocat la acest turneu final.

Dacă nivelul unui jucător de la Stuttgart e pus la îndoială, chiar dacă a avut un an mai puțin fericit, atunci nu știu ce alte criterii mai existau în această alegere.

Maxim trebuia să fie la EURO și punct. Nu știu dacă și lobby-ul făcut de alți oameni a contat, dar acest băiat a făcut totul pe munca lui.

A venit mereu cu inima deschisă la națională, a contribuit inclusiv la calificare, așa că avea toate argumentele să fie în lotul pentru EURO.

Senzația este că i s-a răpit pur și simplu un drept pe care și-l câștigase", a zis Lucian Marinescu, impresarul lui Alex Maxim.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (86)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  01 Iunie 2016, 12:10

Nu stiu despre ce lobby e vorba, nu stiu cat si daca a contat, dar stiu sigur ca daca Maxim ar fi evoluat convingator la Stuttgart niciun lobby nu-l putea scoate din lot.

travka
travka  •  01 Iunie 2016, 08:51

dintre 2 prosti l-a ales pe ala care alearga mai mult si in aparare, asta e singura explicatie, amandoi sunt pamant oricum

190874397979268
Marian Gheorghe  •  01 Iunie 2016, 08:48

sa joace toti ce la fcsb, sa ii vanda afara... asta e ideea... mai lipsea bourceanu... dar de ele deja s-a convins lumea si ar fi jucat degeaba... pacat de sapunaru, ca e in plus in lotul asta... singur impotriva tuturor...

Vezi toate comentariile (86)
Comentează