FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Mesaj tranșant din partea unui lider al naționalei: „Rădoi nu are experiența unui selecționer, nici măcar la nivel de club n-a antrenat!”

Articol de GSP - Publicat joi, 10 decembrie 2020 16:16 / Actualizat joi, 10 decembrie 2020 16:48

Răzvan Raț vorbește la superlativ despre prietenul său Mirel Rădoi, căruia îi laudă discursul, dar despre care spune că „nu are experiență”. Fostul fundaș știe care sunt motivele pentru care prima reprezentativă nu mai strălucește.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de Youtube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Răzvan, tu mai ești cu sufletul alături de prima reprezentativă?
- Sunt alături de echipa națională și am declarat de multe ori că sunt suporterul ei. Am avut onoarea să fiu jucătorul echipei naționale, dar și căpitanul ei, cu atât mai mult. Eu am fost mereu suporterul echipei naționale și omul care n-a renunțat niciodată la reprezentativă. N-am avut în niciun moment gândul să-mi văd prioritatea doar la echipa de club. „Stai că am 34 de ani, să mă contrez la echipa de club, să mai joc aici încă 4-5-7 ani...”.

- Deci nu ești de acord cu Ștefan Radu sau Tătărușanu?
- Nu că nu sunt de acord cu cei care fac asta, dar asta e părerea mea, concepția mea, așa văd eu echipa națională. Fiecare alege ce vrea.

- Naționala e condusă acum de Mirel Rădoi. Cum ai văzut numirea lui și ce face el?
- Eu sunt pro Rădoi pentru că este prietenul meu și am jucat cu el de la Under 14. Jucător la echipa națională și antrenor la echipa națională sunt două chestiuni total diferite! Extrem de diferite. Mirel nu are experiența unui selecționer, nici măcar la nivel de club n-a antrenat, ca să pot spune că are experiență. Dar are un discurs foarte coerent, la obiect, total diferit față de toți selecționerii pe care i-a avut România până acum.

- Discursul este cu totul altceva, dar rezultatele...
- El spune lucrurilor pe nume, nu se ascunde, nu-și caută scuze. Și să fim sinceri, la noi problema nu pleacă de la antrenor, iar cei mai importanți sunt cei care joacă. Principala problemă e unde evoluează jucătorii. Uitați-vă în 2008 unde jucam noi și uitați-vă acum. Eram titulari în Spania, Italia, Portugalia sau Germania, jucam în campionate tari. Poate eu nu jucam într-un campionat tare, dar eram sezon de sezon în Champions League sau în Cupa UEFA. Eram la un anumit nivel.

Citește și:

EXCLUSIV Dezvăluire incredibilă făcută de Răzvan Raț: „Daum m-a pensionat: «Dacă te chem și nu te bag, poți să-mi creezi probleme»!”

EXCLUSIV Mircea Lucescu, la un pas să fie bătut de un jucător: „Mi s-a pus o ceață. Am vrut să-i dau cu ceva în cap!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
394966434424757
Mihai Dinu  •  10 Decembrie 2020, 17:42

"Mirel nu are experienta unui selectioner, nici macar la nivel de club n-a antrenat", daca spune asta un prieten, un om de fotbal, asta spune tot. D-l Stoichita, pe ce criterii l-ati numit?

talpaiadului
talpaiadului  •  10 Decembrie 2020, 16:56

Terminati bai cu afirmatiile astea, cum ca Radoi ar avea un discurs realist si ca spune lucrurilor pe nume, fara sa se ascunda. Daca ar fi asa, atunci ar recunoaste cinstit si ca nu are experienta deloc, ca nu are licenta, ca a trecut prin liceu ca gasca prin apa si nu a fost in stare sa treaca examenul de bacalaureat. Lucrurile astea insa le spunem noi, el doar se preface face ca nu le aude, unde e barbatia, unde e verticalitatea? Asa, sa spui de jucatori ca sunt slabi si ca joaca in campionate de mana a doua in cel mai bun caz, asta o face toata lumea, si Daum si Gurita spuneau acest lucru, nu e nici o barbatie. Iar sa dai cu pumnul sa cada tabla sau sa spargi geamuri e barbarie, nu barbatie.

gesepescu
gesepescu  •  10 Decembrie 2020, 16:50

Mesaj transant din partea mea: "niciunul dintre jucatori nu are experienta de a fi selectionat"

Vezi toate comentariile (3)
Comentează