FOTBAL  »  NATIONALA  »  U19

EXCLUSIV Mircea Sandu, atac la conducerea Federației: "Nu-mi vine să cred că spun asta. Pe vremea mea, foloseam deținuți!"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat marti, 20 martie 2018 17:19

Mircea Sandu, fostul președinte al FRF, a reacționat dur după ce a văzut starea în care se află terenurile de la Buftea și Mogoșoaia. (Detalii aici)

Fostul șef al Federației a criticat actuala conducere, spunând că a stricat terenurile construite în perioada în care el conducea fotbalul românesc.

"Am văzut imaginile. Ce, aia e zăpadă? Cei de la FRF știau ce urmează, aveau prognoza meteo. Pe vremea mea, făceam contracte cu penitenciarele. Deszăpezeam imediat terenurile, folosind deținuți.

Nu îmi vine să cred că Stoichiță nu știe că la Mogoșoaia există instalație de încălzire pentru ambele terenuri de iarbă. Am făcut noi, în 2011- 2012. Am auzit că în acești ultimi 4 ani a intrat nu știu cine să facă terenurile și a distrus instalația de pe terenul 1. Nu știu dacă au reparat-o sau nu. Dar să știe toată lumea că la Mogoșoaia este intestalație de încălzire a terenurilor.

Încă ceva, baza de la Mogoșoaia nu este doar pentru antrenamente. Este și pentru meciuri oficiale. Poate cei de acum nu știu că în 2011 am organizat acolo turneul final al EURO under 19.

În plus, am auzit că n-au întreținut bine și corect terenul sintetic de la Buftea, care avea 2 stele UEFA și putea găzdui inclusiv meciuri oficiale. Acum, terenul are doar o stea UEFA și de aceea n-ar mai putea găzdui partide oficiale", a spus Mircea Sandu pentru Gazeta Sporturilor.

Începând de marți, la Buftea și Mogoșoaia ar fi trebuit să se dispute meciurile din turul de elită U19, la care participă România, Serbia, Suedia și Ucraina.

În proporție de 90 la sută meciurile de miercuri și sâmbătă din turul de elită U19 se vor muta la Ploiești, pe stadionul Ilie Oană. Lucrurile sunt ca și rezolvate și se mai așteptă doar confirmarea de la UEFA.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
kkkkkk
kkkkkk  •  20 Martie 2018, 19:02
Postat de kkkkkk pe 20 Martie 2018, 18:27

Asta cu "dezapezitul" nu o poti trece cu vederea asa usor , e de cartonas rosu. In schimb,*** , modereaza si baneaza dupa bunul plac.

Cenzura si stergerea mesajelor se considera jurnalism ??? )))

kkkkkk
kkkkkk  •  20 Martie 2018, 18:27
Postat de lapusneanul pe 20 Martie 2018, 18:00

stiti ce e curios ? dupa ce cineva le demonstreaza la jurnalisti ca sunt ...praf, modifica greseala si tac ca ala in papusoi ...hahahahahahaha...

Asta cu "dezapezitul" nu o poti trece cu vederea asa usor , e de cartonas rosu. In schimb,*** , modereaza si baneaza dupa bunul plac.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fecefecesebist
fecefecesebist  •  20 Martie 2018, 18:17

Mimi era buna la deszapezit desi ea a studiat tamplaria

Vezi toate comentariile (12)
Comentează