FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ISLANDA

EXCLUSIV Mirel Rădoi mizează pe Andrei Ivan! Jucătorul Craiovei, chemat să înlocuiască o absență importantă

Andrei Ivan
Andrei Ivan

Articol de - Publicat miercuri, 30 septembrie 2020 10:17 / Actualizat miercuri, 30 septembrie 2020 10:27

Selecționerul Mirel Rădoi l-a anunțat pe atacantul Craiovei că va fi în lot pentru meciurile cu Islanda (8 octombrie), Norvegia (11 octombrie) și Austria (14 octombrie). Mirel a apelat la Ivan, cu care a lucrat la lotul de tineret, pentru a suplini absența lui Florinel Coman, accidentat.

Rădoi a anunțat deja lista preliminară a stranierilor pentru meciurile cu Islanda, din semifinalele play-off-ului Euro 2021 (8 octombrie), cu Norvegia (11 octombrie) și Austria (14 octombrie), ultimele două în Nations League. Urmează să-i nominalize și pe cei din Liga 1, iar GSP.RO a aflat, din anturajul naționalei, că Andrei Ivan se află pe lista sa. Mai mult, potrivit acelorași surse, selecționerul l-ar fi înștiințat deja că va fi convocat la lot.

Ivan a înregistrat o ușoară creștere de formă la Craiova, comparativ cu sezonul trecut, iar Rădoi îl vede drept cea mai bună opțiune pentru înlocuirea FCSB-istului Florinel Coman, accidentat și absent pentru mai multă vreme de pe gazon. Îl și cunoaște foarte bine de la reprezentativa de tineret, unde au înregistrat împreună una dintre marile performanțe ale fotbalului românesc din ultimul deceniu, prezența în semifinalele CE U21 din Italia, în 2019.

  • 5 apariții, din 5 posibile, și un gol marcat are Andrei Ivan în acest sezon de Liga 1
  • 7 selecții are Ivan la naționala României, pentru care a debutat în 2015, cu Anghel Iordănescu pe bancă. A bifat în total 137 de minute

Citește și alte știri despre naționala României: 

VIDEO Adrian Mutu ignoră sfatul lui Daniel Pancu: „Nu o să-l convoc! Nu poți lua la mișto România”

Silviu Lung, ironizat după retragerea de la națională: „Cum să te retragi de undeva unde ai fost doar în excursie?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
kamouniyak
kamouniyak  •  30 Septembrie 2020, 15:49

Velentin Gheorghe merita mult mai mult

elgabri
elgabri  •  30 Septembrie 2020, 13:39
Postat de belane pe 30 Septembrie 2020, 10:42

Nu prea cred ca autorul articolului se mai uita la meciuri pentru ca ar fi stiut ca Andrei Ivan joaca mai mult extrema stanga decat atacant de careu.

El de fapt nu joaca nimic !

the.fixer
the.fixer  •  30 Septembrie 2020, 13:00

Mai bine îl chema pe Bairam decât pe tzaranusul asta vopsit! Printre cei mai slabi jucatori ai Craiovei in ultimii 10 ani , Ivan , Screciu , BĂLAȘA și lista poate continua

Vezi toate comentariile (19)
Comentează