NATIONALA  ·  EVENIMENT

EXCLUSIV Motivul pentru care Gică Popescu nu a onorat invitația venită din partea Federației: „Nu vreau să se înțeleagă altceva”

Gică Popescu
Gică Popescu

Articol de - Publicat vineri, 15 martie 2019 16:56

Gică Popescu, 51 de ani, s-a aflat azi pe lista invitaților Federației la evenimentul de la Arena Națională, unde fostul internațional francez Chiristian Karembeu a prezentat trofeul EURO 2020.

„Baciul”, consilierul onorific al premierului Viorica Dăncilă, nu a ajuns însă la stadion. Ulterior, el a confirmat pentru GSP.ro că a fost invitat, dar și-a motivat absența:

Nu vreau să se înțeleagă altceva, dar chiar am avut o problemă personală și nu am putut onora invitația”, a declarat Gică Popescu.  

Cosmin Contra, Răzvan Burleanu, Miodrag Belodedici, Adrian Mutu, Dorinel Munteanu sau Lucian Sânmărtean sunt câteva dintre numele prezente vineri dimineață la Arena Națională cu prilejul evenimentului dedicat Europeanului de la anul.

Vezi și: Veste uriașă anunțată azi de Christian Karembeu: tragerea la sorți pentru EURO 2020 va fi la București! Când va avea locCum și-a atras Emi Pian dușmănia clanurilor din București. Pe Florin Salam l-a supus total și a nesocotit o lege nescrisă a clanurilor interlope
Libertatea
Comentarii (11)
borat101  •  16 Martie 2019, 10:50

Pacat. Cei de la PSV ia dat sansa sa devina ceva la club, dar nu la intersat. Mai important a fost si inca este mocirla in care sa botezat cu toti interlopii din Romahala. Ca deh ...doar sau facut nasi, fini, si cine stie ce fel de neamuri ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Gheorghe Clejanu  •  16 Martie 2019, 09:13

Mi-a placut zicerea unuia*îi plăcea când număra banii,când îi intra în cont*

Costel Tudor  •  15 Martie 2019, 20:33

MARLANUL , tot oltean !!!

Vezi toate comentariile (11 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1