FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚII

EXCLUSIV Motivul tulburător al rupturii totale dintre Gică Popescu și Anghel Iordănescu: "Așa n-ar mai fi fost condamnat"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 decembrie 2017 13:36

Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naționale, a acordat un amplu interviu pentru ediția de azi a Gazetei Sporturilor.

Popescu a vorbit și despre relația dintre Anghel Iordănescu și Gică Popescu, dezvăluind în premieră motivul pentru care cei doi nu-și mai vorbesc, deși au colaborat la echipa națională.

"La condamnarea lui Popescu, mai mult indirect, ar fi contribuit și inerția lui Iordănescu. Gică avea nevoie de un act prin care i-a vândut lui Iordănescu locul pe care e acum o școală din Pipera. Dacă ar fi avut acel act, Popescu n-ar mai fi fost condamnat. Și Iordănescu nu i l-a dat. Eu mă opresc aici cu explicațiile.

Mai multe vă poate spune Gică. Iordănescu e într-un conflict total cu Generația de Aur. E posibil să mai fie și alte motive pe care nu le stăpânesc", a spus Pompiliu Popescu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

"Cu Iordănescu e ceva personal, ceva mai urât. Nici nu ne-am mai întâlnit și nu țin neapărat să-l văd"Gică Popescu, în octombrie

Pe 4 martie 2014, cu o zi înainte de alegerile pentru președinția FRF, Gică Popescu a fost condamnat la o pedeapsă de trei ani, o lună şi zece zile primită în Dosarul Transferurilor. A fost eliberat pe 4 noiembrie 2015.

Playtech: Imagini BOMBĂ cu Anna Lesko de când era IUBITA lui Columbeanu! Aşa nu ai mai văzut-o pe vedetă. FOTO DE NERATAT


Comentarii (9)
254308075007252
Cami Nica  •  28 Decembrie 2017, 13:57

E mai veche stirea, de ce o reluati?!? Credeam ca o sa luati legatura cu Gica Popescu, sa va dea o declaratie.

adriann_
adriann_  •  18 Decembrie 2017, 17:46
Postat de arsenie_b pe 18 Decembrie 2017, 14:37

Gica Popescu a fost condamnat pe buna dreptate. Singurul lucru dubios este momentul condamnarii

De fapt momentul condamnarii arata cat de mafiot era regimul Kovesi-Coldea. Cata vreme s-amultumit sa fraudeze statul nu s-a atins nimeni de Gica Popescu, daca s-a bagat sa candideze si sa le incurce astora planurile s-a trezit imediat la puscarie...

1622475914635973
Coco Cocos  •  18 Decembrie 2017, 17:18

antrenorul lu peste sa le pupe picioarele tuturor din generatia de aur, eventual si mie, ca a mancat paine de pe urma lor. mai si apare ca mare bisericos, vai de capul lui de blatist...pacat, iordanescu putea fi foarte bine pe aleea principala de la bellu sa arate pe unde sunt toti mortii...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează