FOTBAL  »  NATIONALA  »  INTERVIU

EXCLUSIV Mutu vrea un stelist căpitanul naționalei + Cine ar trebui să fie "decarul": "Îi va fi greu, va fi comparat cu mine"

Articol de , - Publicat sambata, 26 noiembrie 2016 18:19

Adrian Mutu a vorbit într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor despre două dintre problemele de la echipa națională. A explicat ce înseamnă numărul "10" într-o astfel de echipă, dar a spus răspicat și cine ar trebui să fie căpitanul echipei. 

"- Vedeți un decar autentic la "națională"?
- Stanciu, poate. Totuși, e un număr greu și se vede că el nu-i pregătit. Deși, atunci când va lua 10-le, va fi comparat cu mine și cu Hagi.

- Dumneavoastră ce-ați simțit când ați luat numărul 10?
- Mie mi l-a dat Hagi. Și-am luat înainte de meci trei cuburi de zahăr! Lumea mă apostrofa, apoi am luat încă un cub de zahăr la pauză. În primul an, eram foarte tânăr și nu m-am ridicat la nivelul numărului purtat. Dar nu m-am gândit niciun moment să renunț la el, mi-am dat seama ce responsabilitate am, în primul rând, față de mine. Să am numărul 10 la națională a reprezentat cea mai mare onoare posibilă pe care o puteam avea.

- Pe cine vedeți căpitan la prima reprezentativă?
- (se gândește preț de câteva secunde) Pe Tătărușanu."

Ciprian Tătărușanu este titular la Fiorentina. S-a consacrat în poarta Stelei, unde a evoluat timp de 4 sezoane și jumătate. A strâns 187 de meciuri pentru formația roș-albastră. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
torque07
torque07  •  28 Noiembrie 2016, 14:47
Postat de Constantin Valentin pe 27 Noiembrie 2016, 13:48

Mutu...legenda ?????????????Hai sa fim seriosi. Legende sunt Nicolae Dobrin, Gheorghe Hagi, Gica Popescu, Florea Dumitrache, Marius Lacatus, Costica Stefanescu, Ilie Balaci, Marcel Raducanu etc. in niciun caz Adrian Mutu, el s-a nascut talent si a murit speranta, a excelat in consumul de alcool si narcotice, in scandaluri si ***...asta este ADEVARUL , fie ca ne place, fie ca nu neplace ...PUNCT !

Tipic romanesc. Pe Hagi i-l iubesc mai mult turcii decat noi. ( Deja de cand era jucator ca sa nu mai vorbesc acum ca vad numai jigniri la adresa lui din partea "suporterilor"). Pe Mutu i-l iubesc mai mult italienii din Firenze decat romanii. Mutu ramane legenda pe langa Hagi, Dobrin si Popescu. La roman cat i-i dai esti cel mai bun prieten, cand nu-i mai dai te injura.

1025138504184136
Constantin Valentin  •  27 Noiembrie 2016, 13:48
Postat de viezure pe 26 Noiembrie 2016, 19:18

Adrian Mutu mi-a placut cel mai mult pe pozitia care poarta in general numarul 7, aripa ofensiva. Pe Adi il vad numarul 7 sau 17. Adi nu excela la viteza asa cum o face Alexis Sanchez sau Theo Walcott sau Frank Ribery. Nu se ducea des la centrare ci tragea mult spre centru. Adrian a fost un fotbalist foarte original, la tehnica lui, la flair-ul sau, la polivalenta sa, il face un fotbalist destul de unic si este in primii 3 cei mai talentati fotbalisti romani din istoria fotbalului. Caracterul sau l-a facut mare in iarba si mai putin in afara terenului. Unii spun ca daca nu avea caracterul sau si nu facea greselile pe care le-a facut ajungea si mai mare. Aici nu sunt de acord. Acea indisciplina criticata de multi si orgoliul sau l-au facut pe Mutu sa joace cu curaj si dezinvoltura si sa-l aduca sub reflectoare. Imi pare rau ca nu a avut un meci de retragere asa cum se cuvine unei legende pentru ca Adrian Mutu (fotbalistul), vrem nu vrem, este o legenda a fotbalului romanesc.

Mutu...legenda ?????????????Hai sa fim seriosi. Legende sunt Nicolae Dobrin, Gheorghe Hagi, Gica Popescu, Florea Dumitrache, Marius Lacatus, Costica Stefanescu, Ilie Balaci, Marcel Raducanu etc. in niciun caz Adrian Mutu, el s-a nascut talent si a murit speranta, a excelat in consumul de alcool si narcotice, in scandaluri si ***...asta este ADEVARUL , fie ca ne place, fie ca nu neplace ...PUNCT !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

427951077389201
Mihai Tanase  •  27 Noiembrie 2016, 07:55

Cred ca a confundat zaharul cu alte substante albe .

Vezi toate comentariile (24)
Comentează