FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV New-entry pe lista lui Cosmin Contra! Ce jucător urmărește: "Nu e niciun secret!" » Prima reacție: "Dacă nu joc pentru România e ca și cum n-am fost fotbalist profesionist"

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 decembrie 2017 13:00

Revenit printre titulari la Sparta Praga, Bogdan Vătăjelu a avut parte de o surpriză la partida câștigată de echipa sa pe teren propriu cu Mlada Boleslav, scor 3-0. La meciul de la Praga a asistat și Adrian Mihalcea, secundul lui Cosmin Contra la echipa națională.

După o perioadă mai tulbure, în care a avut parte de mai multe ghinioane din cauza accidentărilor, Vătăjelu a reapărut în atenția selecționerului și ar putea reveni la următoarele acțiuni ale naționalei printre tricolori.

"Mă simt foarte bine acum. Am avut o perioadă în care am tot fost accidentat, dar mă bucur că acum sunt bine. Am jucat în ultimele meciuri și sunt fericit că termin anul 2017 bine", a zis Vătăjelu pentru GSP.RO.

Fundașul român a confirmat faptul că a fost vizitat și urmărit de Adrian Mihalcea: "Nu este niciun secret. Am avut o discuție cu dânsul. Mi-a zis că va încerca să urmărească cât mulți jucători din străinătate și din țară și că eu mă număr printre ei. Voi fi urmărit și în continuare", a continuat Bogdan.

"Vreau să revin printre tricolori"

Fotbalistul pe care Sparta Praga a plătit 1,4 milioane de euro n-a ascuns faptul că și-ar dori să revină la națională, unde n-a mai fost din 13 iunie, de la remiza României din Irlanda de Nord. A fost rezervă la Belfast.

A jucat pentru națională doar în amicalele din Antalya cu Moldova și Bulgaria: "Este unul dintre obiectivele mele pentru 2018. Naționala a fost întotdeauna pe primul loc pentru mine. Și așa va fi și de acum înainte.

Dacă nu voi juca pentru națională e ca și cum nu aș fi fost fotbalist profesionist Sper ca la următoare acțiune să fiu acolo", a mai zis Bogdan Vătăjelu.

"Continui la Sparta Praga"

Revenit printre titulari, Bogdan Vătăjelu exclude o posibilă despărțire de Sparta Praga, unde se simte foarte bine. Are planuri mari pentru anul următor:

"O să continui la Sparta, desigur. Îmi doresc să am continuitate la o echipă, nu să schimb mereu clubul. E adevărat, situația la echipă nu e una extraordinară. S-au făcut investiții mari. Și rezultatele nu sunt deloc pe măsură.

În noul an trebuie să fim mult mai atenți și să nu mai pierdem atât de ușor punctele. Eu, personal, de la 2018 îmi doresc doar să fiu sănătos", a mai zis Vătăjelu.

1.300.000 €este cota pe transfermarkt a lui Bogdan Vătăjelu 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
sakamoto
sakamoto  •  10 Decembrie 2017, 20:16

Alt pitic...

mosvasile
mosvasile  •  10 Decembrie 2017, 17:30

Nu are nici o sansa!Postul e ocupat de fcsbisti!

iosif_23
iosif_23  •  10 Decembrie 2017, 14:48
Postat de fcsbnuesteaua pe 10 Decembrie 2017, 14:16

Sa fie '' primit ''

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează