FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

EXCLUSIV Noi tensiuni legate de FRF: "Vor să forțeze în instanță" » Planul șefilor de la Casa Fotbalului

Articol de - Publicat joi, 16 august 2018 19:24

FRF vrea să obțină recunoașterea Comitetului Executiv în Tribunal, dar Tudor Iacov, președintele clubului de fotbal feminin Progresul, se opune în proces .

La 4 luni de la ultima Adunare Generală a FRF, când Răzvan Burleanu a câștigat al doilea mandat de președinte și a fost numit un nou Comitet Executiv, forul de la Casa Fotbalului încearcă iar să obțină avizul Tribunalului pentru aceste schimbări. Primul termen e chiar luni. Este de notorietate că, din 2014, mai mulți conducători din fotbal au acuzat încălcarea Legii Sportului, care cere avizul instanței pentru modificările de acte constitutive și organelor de conducere. 

"Au încălcat legea atâția ani!"

Printre cei mai mari contestatari ai actualei puteri de la Casa Fotbalului a fost mereu Tudor Napoleon Spartacus Iacov, președintele clubului de fotbal feminin Progresul București.

"Sunt interesat în respectarea legii și a statutelor. Iar în acest caz toate au fost încălcate. În ciuda numeroaselor memorii pe care le-am tot făcut la FRF, în care le arătam că acel Comitet Executiv era nul, fiind respins de instanță încă din 2015, nu i-a interesat. Acum văd că îi interesează și încearcă să forțeze justiția să avizeze Comitetul Executiv. Voi cere să nu fie recunoscut acest Comitet.

El este, în linii mari, același care, ilegal, a convocat Adunarea Generală în urma căreia Burleanu a obținut al doilea mandat. În plus, voi cere ca rezultatele Adunării Generale din aprilie să nu fie recunoscute și pentru că a fost violată confidențialitatea votului, dar și fiindcă au fost foarte mulți oameni care, deși nu aveau calitatea cerută de regulamente, au votat în numele cluburilor", a declarat Tudor Iacov pentru Gazeta Sporturilor.

"Am depus și o plângere penală la DNA. Printre altele, am arătat că înainte de alegerile din aprilie, cu 4 zile, în contul clubului au intrat 1.500 de lei de la FRF. Când i-am întrebat pentru ce, au zis că e o sponsorizare, dar apoi n-au vrut să mai dea amănunte. Așa au cîștigat alegerile!" Tudor Iacov, președinte Progresul București, fotbal feminin

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează