FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV Prima echipă care reacționează după scandalul jucătorilor la națională » Decizia oficială

Articol de - Publicat vineri, 29 ianuarie 2016 21:33

Narcis Răducan, președintele Pandurilor, a decis ca echipa sa să nu-și retragă jucătorii de la echipa națională, deși a existat zvonul acesta în ultima perioadă.

"Am analizat desfașurarea evenimentelor legate de cantonamentul naționalei și am decis să nu retragem jucătorii, să ne menținem respectul cuvenit echipei naționale și al obiectivului din vară și de asemenea nu putem refuza visul jucătorilor noștri de a ajunge la EURO cu șansa de rigoare a fiecăruia.

Vreau să mulțumesc totuși federației că a întors acest respect cluburilor care au permis jucătorilor să vina la lot și chiar dacă nu erau obligați, au făcut polițe de asigurare jucătorilor noștri ceea ce ne dă un sentiment de protecție financiară. Sîntem bucuroși că fac cinste fotbalului gorjean", a spus Narcis Răducan pentru GSP.ro.

Pandurii îi are la națională pe Cristian Săpunaru, Mihai Răduț, Ioan Hora și Adrian Ropotan.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
vasglo
vasglo  •  30 Ianuarie 2016, 09:12

Stirea asta e data la misto, nu-i asa jurnalistule anonim? Ar fi fost chiar culmea sa iasa pe post fiul Gheneralului si sa-i plaseze osanale tatalui, vajnic luptator pe altarul "interesului national"!-:) L-a trimis pe lingaul de serviciu, Narcis, cel care, cu numai doua zile in urma, striga ca-si retrage si el jucatorii din Turcia, dar a fost plesnit peste bot de Junior!....

cristi_oase
cristi_oase  •  30 Ianuarie 2016, 08:36

Interesul national ))))))) URAAAA,URAAAAA. Care interes national ? Cand imnul este interzis la o competitie interna ? Cand toate cluburile se folosesc de tertipuri financiare pentru a frauda statul ?.. Etc......asta este interesul national.

stelistdemic01
stelistdemic01  •  30 Ianuarie 2016, 01:04

interesu national ce naiba...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează