FOTBAL  »  NATIONALA  »  STAFF

EXCLUSIV Primul nume care ar putea colabora la echipa națională cu selecționerul Contra

Articol de - Publicat joi, 21 septembrie 2017 14:36

Cosmin Contra urmează să treacă prin fața Comitetului Executiv al FRF, înainte de a fi numit noul selecționer al echipei naționale, însă oficialii Federației lucrează deja pentru a-i alcătui staff-ul.

Conform unor surselor de la Casa Fotbalului, fostul portar rapidist Leo Toader (53 de ani) va fi noul antrenor cu portarii al echipei naționale. Acesta avea deja o colaborare cu reprezentativa U18 a României, antrenată de Florin Bratu, însă există posibilitatea să ajungă la lotul de seniori.

Leo Toader a fost prezent alături de Cosmin Contra la Buftea, unde echipa națională U16 a jucat împotriva Irlandei. 

Leo Toader a discutat cu viitorul selecționer pentru colaborarea la echipa națională, dar nu a fost încă stabilit nimic concret, urmând ca o decizie să fie luată după ședința Comitetului Executiv.

Născut în 1964, Leo Toader a debutat ca portar la Unirea Urziceni, în 1978, şi peste cinci ani a trecut la Unirea Slobozia, de unde a fost achiziţionat de Rapid. A apărat poarta giuleştenilor timp de 11 ani, până în 1995, însă nu a câştigat nici un trofeu cu giuleştenii.

Cele mai mari performanţe alături de Rapid sunt o participare în Cupa UEFA şi încă patru în Cupa Intertoto.

Ca antrenor cu portarii, a activat inclusiv la  FCSB, unde a lucrat alături de Mihai Stoichiță. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
lapusneanul
lapusneanul  •  21 Septembrie 2017, 18:12

asa e, nu se face, toti portarii stau la o cafea cand ceilalti jucatori convocati fac alergari, joaca o miuta , etc...hahahahahahaha.. portarii se prezinta la stadion doar inainte de meci, si titular joaca cel care a baut cafea fara zahar...hahahaha..

nebraska
nebraska  •  21 Septembrie 2017, 17:52

Succes CFR azi, toti romanii va sustin! (minus vreo doi-trei,nesemnificativ).

torque07
torque07  •  21 Septembrie 2017, 17:36

Echipa romaniei U16 a castigat ambele meciuri cu Irlanda, 3-1 si 2-1...nu vad nimic pe ziarul vostru de invelit carasul.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează