FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV Prunea îi distruge pe conducătorii FRF: "E cel mai urât lucru să-ți ascunzi incompetența dând vina pe jucători"

Articol de - Publicat joi, 22 noiembrie 2018 15:32

Florin Prunea n-a scăpat ocazia să-i critice pe șefii FRF, după ce jucătorii echipei naționale n-au fost înștiințați înaintea meciului cu Muntenegru că au nevoie să învingă la două goluri pentru a rămâne în urna a treia.

"E cel mai urât lucru să-ți ascunzi incompetența și infantilismul dând vina pe jucători. Burleanu, Bodescu și Vișan sunt principalii vinovați. Se plimbă mereu pe la UEFA pe diurne de 500 de euro pe zi.

Au participat la discutarea regulamentului Ligii Națiunilor, dar n-au fost în stare să deschidă manualul oficial al competiției, unde sunt precizate clar criteriile de departajare. E incredibil cât de jos au putut să ducă acești incompetenți echipa națională, bătându-și joc de jucători și antrenori, care n-au nicio vină în această poveste. Și-au bătut joc de o țară întreagă", a declarat Prunea pentru GSP.ro.

Citește și: Federația Română de Amatori » 3 dovezi CLARE că FRF a fost total pe lângă: nu a avut habar de calculele pentru urna a 3-a

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
171864063754387
Gabriel Zoro  •  23 Noiembrie 2018, 09:29

SERBIA-LITUANIA 4-1.LA 2-1 ,ERAU TOT PE PRIMUL LOC,OARE ĂȘTIA NU ȘTIAU DE AU MAI DAT GOLURI.SUNTETI PENIBILI ȘI AȚI UITAT SĂ ÎI ÎNTREBAȚI PE SANDU,PE DRAGOMIR

balauru48
balauru48  •  22 Noiembrie 2018, 22:17

Prunea nu poate distruge pe nimeni; el insusi fiind un distrus.

ray51
ray51  •  22 Noiembrie 2018, 21:19

Da' consilierul lui Burleanu nu la conseillat???

Vezi toate comentariile (8)
Comentează