FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

EXCLUSIV Răzvan Burleanu îl vrea pe Cristi Chivu! Ce plan are FRF pentru pentru fostul fundas

Articol de - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2020 15:19

Adi Mutu (41 de ani) a fost prezentat azi ca noul selecționer al naționalei de tineret, iar Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice, a confirmat că pe lista preliminară era și Cristian Chivu (39 de ani). 

Cu fostul fundaș nu s-a mai discutat însă, pe motiv că deocamdată a antrenat doar la nivel de U14 ani și U17, la Inter. În plus, Stoichiță a adăugat că „am alte planuri pentru Chivu”. 

Surse GSP.RO din cadrul Federației susțin că lui Chivu i se va propune un rol de manager general al loturilor U17 și U19, după modelul lui Lucian Sânmărtean, dar cu un rol mai activ în procesul de pregătire al meciurilor și în procesul de antrenament. Chivu ar urma să devină și membru în Comisia Tehnică FRF. 

Stoichiță îi va face aceste propuneri în numele președintelui Răzvan Burleanu, dar este greu de crezut că fostul internațional, pornit să își construiască o carieră și ca tehnician, va accepta alte atribuții decît să antreneze efectiv un lot național. În plus, Chivu a fost un susținător al lui Ionuț Lupescu la alegerile FRF din aprilie 2018.

„Nu am vorbit cu Chivu. Nu pot să vă spun acum, dar am alte proiecte cu el în legătură cu Federația Română de Fotbal. Am alte gânduri. Nu pot să vă spun acum. El abia a terminat un ciclu, la sub 14 ani, iar acum e la Inter U17” 
Mihai Stoichiță

VIDEO / Declarațiile lui Stoichiță în conferința de azi: 

Vezi și:

Mutu destabilizează Rapidul: „Va veni lângă mine” » Stoichiță a intervenit: „Adi, nu e frumos”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
nealiniatul
nealiniatul  •  16 Ianuarie 2020, 08:52

Stoichita asta este de tot risul. De Burleanu deja stia toata lumea. Stoichita de " servicii" l-a adus pe Mutu , acum zice ca il vrea pe Chivu, jucatori reprezentativi ai generatiei lor. Totul este pentru imagine. Ratatii aia din gasca lui Stoichita vor doar un loc la umbra. Nu performanta. Acum o da cu Chivu ca vezi doamne nu are experienta ca antrenor. Pai asta a JUCAT fotbal adevarat : la Ajax, Roma , Inter. Un jucator satul de tactica si de scheme de joc, om de BAZA la club si Nationala. Stie mai multa tactica decit toata comisia aia tehnica. Nu a jucat in Panama, Armenia si alte tari foarte bune la fotbal unde a fost dus Stoichita ala sa rupa gura tirgului de tot felul de impresari smecheri.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează