FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV Răzvan Marin a rămas surprins de Christoph Daum: „A făcut un gest important”

Articol de - Publicat luni, 04 martie 2019 10:43

Mandatul dezastruos al lui Christoph Daum la echipa națională din perioada 2016-2017 a avut totuși o undă de lumină: neamțul e cel care l-a debutat la reprezentativă pe Răzvan Marin în victoria de la Erevan, 5-0, cu gol marcat de puștiul de atunci al Viitorului.

„N-am mai discutat după ce a plecat de la lot, dar pentru mine a însemnat un gest important acela de a fi avut curajul să mă aducă la lot. A fost un pas important în cariera mea. Știu că și-a dorit să aducă ceva din stilul de lucru de afară, dar, din păcate, nu i-a ieșit planul în România”, a declarat Răzvan Marin pentru Gazeta Sporturilor.

„N-am să mă cert niciodată cu suporterii. Și nici n-am să intru în polemici cu tribuna. De la Hagi am învățat că pentru fani jucăm, pe ei trebuie să-i facem fericiți, să-i respectăm și să-i aducem la stadion” Răzvan Marin

Răzvan Marin a acordat un interviu pe 3 pagini pentru Gazeta Sporturilor în care a vorbit despre ofertele avute în ultima perioadă, despre Gică Hagi, dar și despre preliminariile pentru EURO 2020.

Citește și:

EXCLUSIV 17 întrebări haioase pentru Răzvan Marin: de ce îi e frică, la ce mașină speră „în doi ani” și care sunt desenele animate favorite

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  04 Martie 2019, 17:51

Te apreciez Razvane pentru modestia de care dai dovada. Desi ai posibilitati frumoase afara, bunul simt si modestia nu te-au parasit. Stima parintilor tai si atitudinii tale bineinteles.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează