FOTBAL  »  NATIONALA  »  POLONIA - ROMÂNIA 3-1

EXCLUSIV Reacția lui Dan Petrescu după înfrângerea României: "Nu ne mai calificăm" » Crede că Daum trebuie să rămână la națională

Articol de - Publicat duminica, 11 iunie 2017 16:15

Dan Petrescu a plecat azi în cantonament la Poiana Brașov, cu CFR Cluj, și a vorbit despre înfrângerea României în deplasarea din Polonia, 1-3.

"Nu vreau să intru în detalii. Sunt supărat, mai ales pentru că nu mai avem șanse de calificare. Nu vreau să comentez jocul. Eu cred că și dacă pleacă Daum, tot va fi degeaba. Nu ne mai calificăm.

Sunt de părere că Daum trebuie să își termine campania. Dar după aceea trebuie să se ia o decizie. Niciun antrenor nu poate rezista fără rezultate. Nu îmi pare rău că am semnat cu CFR și că nu am mai așteptat o ofertă din partea naționalei României. Am fost dorit la Cluj și e bine când se întâmplă asta.

Nu mă întrebați ce aș face daca vă veni acum vreo ofertă. Nu îmi place să vorbesc așa. Dacă se va întâmpla asta, o să vedeți ce voi face", a spus Dan Petrescu pentru GSP.RO.

CFR a deplasat în cantonament un lot de 21 de jucători, dintre care 4 sunt portari, iar 6 sunt juniori.

"Până la finalul săptămânii viitoare sper să mai vină 7 jucători, inclusiv cei care au semnat deja. Iar până începe sezonul, cred că vom mai face 3 transferuri", a adăugat Dan Petrescu.

Citește și: Ar trebui ca Daum să își dea demisia? FRF are 7 variante posibile pentru a-l înlocui! Mircea Lucescu este primul pe listă

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
gabiprossi
gabiprossi  •  11 Iunie 2017, 19:26

Acest "domn" daum are o singura idee, fixa, dar buna: el trebuie sa-si incaseze salariul, pana la ultimul banut, ca doar de aceea a fost adus... pe el nu-l intereseaza rezultatele si faptul ca ajungem sa fim prostii Europei, ci doar partea sa materiala, asta impreuna cu angajatorul, Ei au trasaturi comune: habarnismul exacerbat in domeniu, tupeul, persiflarea permanenta, siguranta asigurata de faptul ca indiferent ce faci - esti acoperit, pesemne si multe altele!?! Acest "domn" bine pudrat ar face bine sa-si ia calabalacul si sa plece - de unde a venit - si daca se poate sa-i ia cu sine si pe angajatori, ca doar din cauza acestui tandem minunat, s-a ajuns aici!!! daum invata pe cei mici, cum sa traga pe narici, ca de fotbal nu poate fi vorba!?! Deci, "auf uter sehen" daum!!!

spinoza
spinoza  •  11 Iunie 2017, 19:20

Si eu spun ca trebuie sa mai ramana! Altfel patim ca la guvernare. Vin altii care trebuie sa se adapteze vreo cativa ani(3-4), timp in care se vor rula jucatori si se vor cauta formule... si noi vom privi la televizor turneele finale. Cui ajuta incrancenarea lui Burleanu sau lui Gabi Balint? Lui Ioanitoaia sau lui Vochin?

pma77
pma77  •  11 Iunie 2017, 17:42

S-a trezit si prostul satului sa vb in mijlocul targului..pentru ce sa mai ramana..pentru bani ca de calificare nu mai poate fi vorba.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează