FOTBAL  »  NATIONALA  »  PROMO

EXCLUSIV Real Madrid vine la Bucureşti anul acesta! Adversar surpriză pentru campioana Europei

Articol de - Publicat joi, 26 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 26 februarie 2015 22:57

Galacticii vor să joace doar cu echipa naţională a României în vara acestui an, ei refuzînd ofertele venite de la echipe de club.


Anul trecut, meciul a căzut după ce Steaua a refuzat din cauza programului încărcat, iar patronul Astrei, Ioan Niculae, nu a mai vrut să finanţeze partida. Acum, negocierile între organizatorii din România şi Real Madrid s-au reluat, iar şansele ca Bale, Cristiano Ronaldo sau Benzema să vină la Bucureşti sînt foarte mari!

“Sînt negocieri. Nu am detalii clare în acest moment pentru că sîntem la început. Am decis să alegem echipa naţională pentru că are cei mai mulţi suporteri şi nu ar mai exista nici un fel de critici din partea fanilor. Că de ce am ales Dinamo sau Steaua! România merită un show de gală, un spectacol la care să asiste 55.000 de oameni”, a declarat Adrian Thiess, cel care a adus şi Barcelona la amicalul din 2012, cu Dinamo.

În Gazeta Sporturilor de mîine puteţi citi reacţia FRF şi afla un alt amical de senzaţie care e în pregătiri pentru 2016!

 

 


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
addumi
addumi  •  27 Februarie 2015, 10:00

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

nebraska
nebraska  •  27 Februarie 2015, 05:30
Postat de ultras_gicu pe 27 Februarie 2015, 00:17

cred ca o anumita parte din ultimul cuvant te defineste...o.a.i.e fcsb-ista..

E un gu/no/i neridicat.

harppy
harppy  •  27 Februarie 2015, 01:23
Postat de gerulozaurus pe 27 Februarie 2015, 00:34

joaca cu Dinamo ? ba voi sunteti NEBUNI la cap ??? pai ninamo intr-un alt amical de LUX cu copiide mingi ai lu' Mos Gerilla din Danemarka au furat 7..S A P T E!!! goluri..da pai mite cu Real Madrid..vreti sa cada recordul mondiald e goluri primite pe MINUT ? :))

Care parte din "am decis sa alegem echipa nationala" n-ai inteles-o, stelistule?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează