FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV Rotariu a creat scandal la națională » Selecționerul s-ar fi rugat de el să intre pe teren

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 septembrie 2016 08:44

După ce a fost convocat de Daum pentru meciul România - Muntenegru, 1-1, Dorin Rotariu a făcut deplasarea la naționala de tineret, pentru meciul Danemarca - România 3-0, în care a jucat 20 de minute.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor scrie azi că Rotariu a refuzat să intre în teren pentru naţionala U21, deşi staff-ul i-ar fi cerut-o în mai multe rânduri. Cristi Dulca neagă evenimentele şi spune că l-a menajat pe Roti.

Conform surselor Gazetei, Roti ar fi fost întrebat la pauză de Cristi Dulca dacă poate să joace repriza a doua, iar Dorin i-ar fi replicat: "Nu prea. Sunt obosit, mai bine 30 de minute".

Începând cu minutul 55, secundul lui Dulca, Constantinovici, l-ar fi rugat pe Rotariu, care era la încălzire, să intre, având în vedere că România era condusă. Dinamovistul a refuzat: "Nu, nu, mai stau să mă încălzesc".

Secundul a încercat din nou peste câteva minute, dar Rotariu i-ar fi arătat două degete semnificând că mai stă două minute la marginea terenului. Într-un final, în minutul 68, Rotariu a acceptat să intre.

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală materialul integral și află cum Rotariu ar fi înjurat un jucător de la națională.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (101)
balauru48
balauru48  •  10 Septembrie 2016, 08:34
Postat de Eugen Eugenescu pe 09 Septembrie 2016, 18:37

Asta inseamna ca, daca esti dinamovist,oricine se ia de vreun jucator dinamovist e cazut din pom,iar presa e platita,in totalitate,de Becali ! Corect,pote fi o stramba a ciuva,dar daca e adevarat ? Poti jura ca Rotariu n-a spus nimic despre oboseala ??? Ai observat ca nu te-am jignit cu nimic ...

Clonache, las-o balta!

amicu
amicu  •  09 Septembrie 2016, 23:20

Treaba e simpla. Se vrea indepartarea atentiei de pe Tanase (Tase al meu, cum zicea hagi). Tanase s-ar cam da accidentat cand e vb de nationala mica si jiji nu cred ca vrea sa riste un scandal in jurul unui jucator in care isi pune sperante ca ii va aduce multi bani. Mai tineti minte episodul Stanciu si evadarea din cantonament? Un timp dupa acel episod a fost petarda si i-a trebuit ceva timp sa mai creasca De ce l-a dat acum si de ce la.anderleht? Ca stie ca si asa a scos exagerat de mult pe cat face in realitate. De aia a acceptat banii jos cu anumite clauze. Nu vrea sa piarda mult timp cu tanase..in maxim 1 an juma- 2 ani il insoara.

963242023697129
Eugen Eugenescu  •  09 Septembrie 2016, 18:37
Postat de ge0x pe 09 Septembrie 2016, 15:41

Eugen eugenescu esti cazut din pom...cine garanteaza ca rotariu a zis ca nu intra sa joace ??? Ziarele astea numai de sport nu mai sunt , numai imbarligaturi pe aici..si toate despre orice alta echipa in afara de steaua ...oare ce inseamna asta ???

Asta inseamna ca, daca esti dinamovist,oricine se ia de vreun jucator dinamovist e cazut din pom,iar presa e platita,in totalitate,de Becali ! Corect,pote fi o stramba a ciuva,dar daca e adevarat ? Poti jura ca Rotariu n-a spus nimic despre oboseala ??? Ai observat ca nu te-am jignit cu nimic ...

Vezi toate comentariile (101)
Comentează