FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV S-au terminat negocierile de la Roma! Ce spune Contra despre întoarcerea lui Ștefan Radu la națională

Șansele ca Ștefan Radu să evolueze din nou sub tricolor sunt din ce în ce mai mici
Șansele ca Ștefan Radu să evolueze din nou sub tricolor sunt din ce în ce mai mici

Articol de - Publicat duminica, 19 noiembrie 2017 13:57

Selecționerul Cosmin Contra a asistat aseară la derby-ul capitolin Roma - Lazio, 2-1, la care Lobonț a fost rezervă la gazde, iar Ștefan Radu s-a numărat printre titulari la oaspeți, fiind înlocuit însă în minutul 77.

Antrenorul naționalei a mers în Cetatea Eternă pentru a încerca să-l readucă printre "tricolori" pe Fane Radu, ieșit din circuit în 2013, când a renunțat să mai vină la reprezentativă.

Contra a explicat pentru GSP întrevederea pe care a avut-o aseară cu fundașul lazial: "Am avut o discuție de vreo 20 de minute cu Ștefan Radu după derby. Era supărat că au pierdut, dar el n-a jucat rău deloc. Am purtat un dialog deschis, am încercat să-l îmbărbătez, am vorbit despre cum se simte la Lazio în sistemul cu trei fundași centrali, i-am spus și că am nevoie de el la națională.

Am încercat să-l conving, dar acum depinde de el ce decizie va lua. I-am spus multe lucruri, dar, sincer, nu cred că sunt mari șanse să se schimbe ceva. Mi-a explicat că au fost la mijloc și niște probleme medicale pe care le-a avut când a venit la lot, s-a accidentat destul de rău".

"Guriță" se află azi la Napoli, unde a discutat deja cu antrenorul Maurizio Sarri, urmând să-l întâlnească și pe căpitanul "tricolorilor", Vlad Chiricheș.

"Am vorbit circa jumătate de ceas cu Sarri, înaintea antrenamentului. Mi-a spus că e foarte mulțumit de Vlad, e un om pe care se bazează, dar concurența e foarte mare în lot. Toată lumea vorbește la superlativ despre Chiricheș. I-am transmis și eu că mi-ar plăcea ca Vlad să joace mai mult. Vom vedea!", a punctat Contra.

Ultima lui bornă în turneul italian va fi la Florența, pentru Ianis Hagi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
catalin_cj
catalin_cj  •  19 Noiembrie 2017, 20:47
Postat de gabryel28 pe 19 Noiembrie 2017, 17:50

Contra foarte penibil! Suntem singura tara din lume unde selectionerul merge dupa jucatori sa i covinga sa vina la nationala ! *** precum radu si chivu, dupa mine nici nu ar mai trebuii sa vb despre ei

Prostii. Orice selecționer merge sau trimite oameni sa discute cu potențiali jucători ai naționalei. Nu strica sa încerci, nu ai ce pierde. Mulți antrenori urmăresc meciuri ale jucătorilor. E de apreciat ca măcar încearcă și nu o face doar pe email sau telefon.

catalin_cj
catalin_cj  •  19 Noiembrie 2017, 20:42
Postat de miguel_delpiero pe 19 Noiembrie 2017, 17:07

Pai tu contra nu ști de ce nu vine Stefan radu la națională ? Pai a simțit ce simt alți fotbaliști care merită atenție dar vizitele se făceau la copiii lui Giovanni,copiii lui Iordănescu,copiii lui Răzvan Lucescu ! Pițurcă singurul care lua jucători pe merit !!!

Ehe. Spuneam acum vreo 7-8 luni ca ne va fi dor de Piturca. Și uite ca nu a trecut multă vreme și ajungem sa apreciem faptul ca era singurul care făcea selecția asa cum credea el. Fără influente de pe cine știe unde.

gabryel28
gabryel28  •  19 Noiembrie 2017, 17:50

Contra foarte penibil! Suntem singura tara din lume unde selectionerul merge dupa jucatori sa i covinga sa vina la nationala ! *** precum radu si chivu, dupa mine nici nu ar mai trebuii sa vb despre ei

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează