FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU, DUMINICĂ, 21:45, TVR, GSP.RO

EXCLUSIV Surpriză de proporții! Daum a decis cine este noul căpitan al naționalei

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat sambata, 03 septembrie 2016 19:30

Christoph Daum a decis ca Dragoș Grigore să fie noul căpitan al echipei naționale.

Selecționerul a afirmat astăzi la conferința de presă susținută înaintea meciului cu Muntenegru că a luat o decizie în privința banderolei, dar a refuzat să dezvăluie numele noului căpitan.

Sursele Gazetei au aflat că fundașul celor de la Al -Sailiya va fi noul lider din vestiarul tricolorilor. Săpunaru și Hoban au fost celelalte două opțiuni ale neamțului.

Daum a discutat deja cu Dragoș Grigore despre decizia luată și le va comunica hotărârea jucătorilor la ședința care va avea loc în această seară.

23 de meciuri
a jucat fundașul central în vârstă de 29 de ani pentru echipa națională.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (106)
cristianmangra
cristianmangra  •  03 Septembrie 2016, 23:44

Capitanul de echipa il desemneaza antrenorul( cu sau fara acordul jucatorilor).El trebuie sa fie liderul din teren,mana dreapta a antrenorului.Probabil Daum a vazut in Dragos Grigore acest lucru.Nu este de condamnat,pana la urma antrenorul trebuie sa ia deciziile importante si tot el trebuie sa fie responsabil pentru ele.Sper ca domnul Daum sa fi facut alegerea potrivita.Important este ca echipa sa practice un fotbal care sa readuca publicul la stadion si sa ne dea sperante justificate pentru o calificare la viitorul campionat mondial.Eu unul as fi avut o alta alegere,probabil ca fiecare dintre suporterii echipei nationale.Eu as fi optat pentru Tamas.Dar din pacate actualul antrenor nici macar nu l-a convocat(Oare nu aveam nevoie de el, mai ales ca s-a accidentat si Chiriches).Eu consider ca Tamas merita sa fie convocat in urma prestatiilor din teren din acest an.Este insa doar o parere,pe care poate o au si altii.Oricum mult succes maine ! Hai Romania !

para.para
para.para  •  04 Septembrie 2016, 13:30

Surpriza de proportii o sa fie atunci cand aceasta hartie de casa a lui jiji o sa inceapa sa scrie si de sport, nu doar de cancan, dezinfectanti si alte chestii atragatoare de rating.

sakamoto
sakamoto  •  04 Septembrie 2016, 12:40

Poate Pantilimon trebuia pus capitan de echipa. Nu de alta, dar este cel mai mare!

Vezi toate comentariile (106)
Comentează