FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

EXCLUSIV Susținere importantă pentru Lupescu » Era văzut ca un candidat la șefia FRF, dar anunță: "Îl voi susține necondiționat"

Articol de - Publicat duminica, 11 februarie 2018 10:37

Fostul arbitru Cristi Balaj, văzut ca un posibil candidat la președinția FRF, a anunțat că îl va susține pe Ionuț Lupescu la alegerile din 18 aprilie.

Balaj a declarat pentru GSP.RO că Lupescu a luat o decizie foarte bună și că urmează să discute cu el pentru a vedea cum îl poate ajuta pe fostul interenațional.

"Este o decizie foarte bună luată de Ionuț. E cel mai indicat pentru acest post și o soluție infinit mai bună decât Burleanu. În ce privește persoana mea, îl voi susține necondiționat, dar vom vedea exact modalitatea în care o voi face după o discuție pe care o voi purta cu Ionuț", a spus Balaj pentru GSP.RO

Ceilalți candidați anunțați până acum pentru președinția FRF sunt: Răzvan Burleanu, Marcel Pușcaș, Victoraș Iacob și Sorin Răducanu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
zizu
zizu  •  11 Februarie 2018, 16:48
Postat de kwd2015 pe 11 Februarie 2018, 12:03

anti neghinita nu trebuie sa fie nimeni. o face singur, cu succes. Si impotriva lui mimao, un club la fel de ambiguu, de-a lungul istoriei sale comuniste si borciste. dar tu zizi, esti ipocrita si nu vezi decat becali de cand te trezesti, pana te bagi la somn. sau poate visezi si intre astea 2 tot pe oier.

e muuult mai comunista si prodictatoriala istoria stelei! aveti muuult mai multa istorie securista si comunista in spate decat toate cluburile romanesti

haideusicfr
haideusicfr  •  11 Februarie 2018, 16:19

A fost un film pe vremuri : Clanul sicilienilor. Parca e de acolo poza.

kingdon
kingdon  •  11 Februarie 2018, 12:45

ce dracu se baga-n seama si fostul asta ? sufera si asta de el, acest fost asa zis arbitru !! toti lachii flausati ies in fata ca paduchii in frunte. stati dracu acasa fostilor "no name".

Vezi toate comentariile (6)
Comentează