FOTBAL  »  NATIONALA  »  KAZAHSTAN - ROMÂNIA 0-0

EXCLUSIV "Tricolorii" decimați: 5 dinți rupți, fractură și ruptură musculară! Cât vor lipsi de pe teren accidentații + staff-ul medical, acuzat: "E inadmisibil"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 11 octombrie 2016 21:44

Christoph Daum a pierdut doi titulari în prima repriză a meciului cu Kazahstan (0-0), din cauza accidentărilor provocate de intervențiile extrem de dure ale adversarilor. Dragoș Grigore, Cristi Săpunaru și Alex Chipciu au fost victimele kazahilor.

update

Conform surselor GSP.RO, Dragoș Grigore va lipsi pentru două săptămâni, iar mai apoi va fi nevoit să poarte o mască, Chipciu va lipsi aproximativ o lună, în timp ce Săpunaru va absenta pentru două sau trei saptamâni.

Sursele GSP susțin că Săpunaru are mari probleme, deși a încheiat meciul pe teren. Fundașul Astre ar avea cinci dinți rupți!

Primul care a fost înlocuit a fost Dragoș Grigore, care a suferit o fractură de piramidă nazală, iar Chipciu a ieșit și el în ultimele minute ale primei reprize și are probabil o ruptură musculară.

"Suprafața a pus în pericol integritatea jucătorilor. E incredibil ce s-a întâmplat aici. Gazdele știu ce e aici și au transformat fotbalul într-un joc de kick-boxing. Avem o fractură de piramidă nazală, avem o comoție cerebrală, o ruptură. Dacă ăsta e fotbal...

După meci am fost mulțumiți că suntem vii, că am supraviețuit. Nu e posibil așa ceva", a spus Andrei Vochin, oficial FRF, la Dolce Sport.

 Fostul medic al naționalei, Pompiliu Popescu, a acuzat faptul că staff-ul medical actual nu a intervenit corect în cazul lui Dragoș Grigore, care ar fi trebui scos de pe teren mai devreme.

"Grigore ar fi trebuit înlocuit imediat după lovitură. E impardonabil să nu-i poți opri sângerarea. Cu siguranță are o fractură de piramidă nazală. A fost evident că a suferit și o comoție fiindcă s-a văzut la modul în care a intervenit la faza dinaintea schimbării, era dezorientat", a afirmat Pompiliu Popescu.

 

 

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (38)
baruch
baruch  •  12 Octombrie 2016, 09:10

sper sa ne "razbunam" inteligent, prin joc si scor mai ales, nu sa ne luam la cafteala cu niste anonimi care de-abia asta asteapta.

baruch
baruch  •  12 Octombrie 2016, 09:06
Postat de vlad57 pe 12 Octombrie 2016, 07:27

Nu ma pricep la medicina dar a fost intr=adevar ciudat cum l-au tratat pe Grigore si tinut in teren. A trebui sa se aseze el jos, sa nu poata sa mai mearga ca sa se hotareasca sa-l schimbe. Daca eu nu ma pricep un Pompiliu Popescu e doctor si, din cate a avut grija de sportivi cred ca se pricepe mai bine decat toti neavenitii care il critica. Mai bine ati pune tunurile pe *** de Burleanu. Ala chiar e un neavenit, lipsit de orice pregatire profesionala. Daca cu Mircea Sandu am vazut O federatie mafiota pana in maduva oaselor, cu Burleanu avem ocazia unei federatii de amatori fara nici o legatura cu fotbalul. Adica o federatie de impostori. Neamtul saracul nu are prea mare vina. Se vede ceva schimbat la echipa dar mai trebuie mult pana sa culegem rezultatele.

era evident ca omul are nasul facut praf. daum ar fi trebuit sa treaca peste balbaielile doctorului, desi in mod normal astepti verdictul lui dupa discutia cu jucatorul. grigore nici nu mai putea sa stea in picioare, am avut noroc la faza aia in care n-a vazut mingea.

corsair83
corsair83  •  12 Octombrie 2016, 09:05
Postat de danut1971 pe 12 Octombrie 2016, 08:10

razbunare la bucuresti asta vrem

Si eu as vrea sa vad razbunare la Bucuresti dar problema e ca, kazahii au o asa nesimtire cum nu ai vazut nicaieri ca vine pe terenul tau si incearca sa te cotonogeasca si la tine acasa. Si mai este si problema arbitrajului, *** asta de portughez a avut temele facute, ceea ce s-a intamplat aseara este material didactic de furaciune pe fata. Daca faceam noi ce au facut kazahii ne dadeau 2 oameni afara si fluiera cel putin 2 penaltiri pentru adversari. La Bucuresti vom avea probabil cu arbitru impartial si nu o sa putem juca dur ca ne taxeaza imediat

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează