FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV Un mare internațional român dă de pământ cu omul pus de Daum căpitan al naționalei: "Să-i dea Dumnezeu sănătate, dar..."

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat joi, 24 noiembrie 2016 11:22

Fostul internațional român, Florin Răducioiu, spune că alegerea lui Dragoș Grigore în postura de căpitan al naționalei arată a ciudățenie:

"Nu am absolut nimic cu băiatul, să-i dea Dumnezeu sănătate!, să ajute România, să fie campion în Qatar!, dar mi se pare că nu are profilul unui jucător de banderolă.

Nu cunosc exact criteriile după care a fost desemnat, dar m-am uitat pe teren. Un căpitan se implică, vorbește, țipă, e prezent, dă cu pumnul în palmă ca să-și țină colegii în priză.

N-am văzut nimic din astea. Avem nevoie de un căpitan ca Grigore? Certamente, nu! Mult mai indicați ar fi Tătărușanu sau Chiricheș, chiar dacă ultimul nu evoluează constant la Napoli, dar parcă are altă prestanță", a zis Răducioiu pentru GSP.RO. 

Citește întreg interviul cu Florin Răducioiu în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau în Gazeta Digitală! 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  24 Noiembrie 2016, 19:45

Tamaş e singurul care ar putea să domine vestiarul. Numai că el nu e politically correct...Nu consumă *** whisky precum Terry şi ceilalţi din GB. E singurul FOTBALIST (valoare şi personalitate), numai bun de dus la Antipa, zice Daum...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mariuss72
mariuss72  •  24 Noiembrie 2016, 13:52
Postat de balauru48 pe 24 Noiembrie 2016, 13:49

Dar pe Chiripres l-ai vazut vreodata sa fie determinat, sa dea cu pumnul in palma sau sa strige??? Eu nu! Iar pe blegul si gafeorul de Tatarusanu nici atat! Nici Grigore nu e bun, asta-i corect. Cel mai in masura sa fie capitan este Sapunaru. Tipul este un dur si are un IQ mult peste media fotbalistilor romani.

Problema e ca Sapunaru e un tip foarte coleric, nu prea poate sa-si stapineasca nervii. Oricum, treaba asta cu capitanul e ultima noastra problema.

balauru48
balauru48  •  24 Noiembrie 2016, 13:51
Postat de tonyys pe 24 Noiembrie 2016, 12:22

Grigore e praf el n-ar trebui nici macar selectionat,numai habarnistul daum il vede ca pe un mare jucator. Odata cu revenirea lui Pintilii el e cel mai indicat sa fie capitanul nationalei - are deja experienta si are rautate in joc cu care sa-si mobilizeze coechipierii.

si e si foarte tanar...aproape 40 de ani. prostul gesepeului care esti

Vezi toate comentariile (12)
Comentează