FOTBAL  »  NATIONALA  »  STEAUA

EXCLUSIV Un nou scandal între Steaua și națională după EURO » Steliștii, nervoși în cantonamentul echipei: "Antrenamente penibile"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 iulie 2016 09:24

Cei patru jucători ai Stelei care au participat la Euro s-au plâns de pregătirea fizică proastă de la lot, aceştia fiind supuşi acum la antrenamente dure pentru a reveni la normal.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor scrie că Matteo Spatafora şi colaboratorii săi au probleme serioase cu patru dintre jucătorii pe care Steaua îi are în cantonamentul din Olanda.

Alexandru Chipciu, Nicuşor Stanciu, Mihai Pintilii şi Adrian Popa au avut nevoie de o zi de pauză din partea lui Laurenţiu Reghecampf după ce aceştia au tras din greu la antrenamentele din micuţa localitate Apeldoorn. După trei antrenamente pe zi timp o săptămână, cei patru au avut nevoie de zi liberă.

Surse medicale din cadrul lotului roş-albaştrilor au dezvăluit pentru Gazetă discuţiile purtate între stafful tehnic şi cei patru jucători.

"Aceştia au probleme serioase după ce-au revenit de la echipa naţională. Nu ştim ce fel de antrenamente s-au făcut acolo, ce metode de pregătire a folosit domnul Iordănescu, dar jucătorii nu sunt la potenţialul maxim de pregătire fizică! Erau obosiţi, nu mai puteau sta în picioare. Asta înseamnă că în Franţa au fost antrenamente penibile" , spun sursele Gazetei.

Materialul integral și toate detaliile sunt în ziarul de astăzi! Nu uita să îl cumperi de la chioșcuri sau să îl descarci de pe platforma Gazeta Digitală!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
haideusicfr
haideusicfr  •  13 Iulie 2016, 21:04

Obraznici pentru aia....

haideusicfr
haideusicfr  •  13 Iulie 2016, 21:04

Se plang jucatorii stelisti ,etc.Au mai fost stelisti.tatarusanu,B Stancu Keseru,Sanmartean,aia ce zic? Din cauza antrenamentelor atat de dure n-au facut fata si i-a batut Albania???!!

haideusicfr
haideusicfr  •  13 Iulie 2016, 20:42
Postat de capitanul23. pe 13 Iulie 2016, 10:55

Burleanu va plati pentru ca a protejat cfr cluj un club cu datorii de peste 20 milioane si asa tg mures o clona politica

De unde stii ce datorii are CFR?sau daca amurit capra mea sa moara si a vecinului!Bai asta vezi ca CFR si Rapid au fost echipe surori.In ce fel le-a protejat Burleanu pe cele doua echipe ardelenesti?Ca de penalizat le-a penalizat.Si au inca sponsori ,salariile sunt la zi.etc.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează