NATIONALA  ·  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV VIDEO Adrian Mutu: „Jucătorii de la U21 nu pot face față la echipa mare”

Vineri, 15 Noiembrie 2019, 14:57

Adrian Mutu (40 de ani), invitat în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, a tăiat din elanul jucătorilor sub 21 de ani, spunând că aceștia nu sunt încă pregătiți pentru prima reprezentativă.  

„Depinde ce se vrea și care-i targetul Federației Române de Fotbal. Lumea trebuie să înțeagă... Cosmin sau cine e antrenor dacă îi va băga pe toți odată în echipa mare, riscă! Nu poți să bagi 80 la sută din echipă pentru că aici e alt ritm, altă viteză, este altceva. Nu mai e ca la Under 21, diferența e foarte, foarte, foarte mare.  

E și alta presiunea! Dacă nu presa și publicul nu are răbdare o să fie o nenorocire! O avalanșă de critici. Dacă nu avem răbdare nu putem să facem acest pas. Și eu spun că nu avem răbdare pentru sunt interese mari și o presiune foarte mare. Noi suntem prea mari și vream multe de echipa națională.  

În '94 a fost o generație de excepție. Dacă n-ai material nu poți să ceri. Trebuie să încercăm să-i promovăm pe cei care merită și pe cei care ar face față. Pentru că sunt mulți care nu pot face față acum!”, a spus Adrian Mutu.

VIDEO // MATCH PREVIEW ROMÂNIA - SUEDIA

CLASAMENTUL ÎN GRUPA ROMÂNIEI

MECIURI RĂMASE DE DISPUTAT

15 NOIEMBRIE: 

  • România - Suedia
  • Spania - Malta
  • Norvegia - Insulele Feroe

18 NOIEMBRIE:

  • Spania - România
  • Suedia - Insulele Feroe
  • Malta Norvegia

VEZI ȘI:

ROMÂNIA U21 - FINLANDA U21 4-1 // O coincidență demnă de Dosarele X! Ce se întâmpla în urmă cu 39 de ani, tot la un meci al României de tineret!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Crezi că ai avut deja COVID-19? Iată ce ar trebui să știi. Mulți sunt asimptomatici

Libertatea

Comentarii (1)

Cazaciuc Ionut  •  17 Noiembrie 2019, 23:09

Sunt roman iubesc nationala dar domnului Adrian Mutu nu i-as permite nici macar sa deschida gura ! Am fost facuti de ras de el cu bara de metal si ospatarii ca sa nu mai spun de prafurile trase pe nas in Londra ! Copii astia Under 21 sunt de 3 ori mai buni ca tine si generatia ta ! Respect pentru ei pentru tine ciocu mic !

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:00 MotoGP Classics, Premieră

Marele Premiu al Africii de Sud

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Premieră

Inside Serie A

Digi 3
Program TV complet

Liga 1