FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV // VIDEO Adrian Mutu: „O să-mi scriu povestea! Sunt anumite lucruri pe care vreau să le spun"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 decembrie 2019 09:00

Adrian Mutu, cel mai bun marcator al echipei naționale, 35 de goluri, alături de Gheorghe Hagi, e pregătit să descrie publicului cele mai tari momente din cariera lui. Și are ce povesti, după ce a jucat la Dinamo, Inter, Parma, Chelsea, Juventus și Fiorentina!

Acesta a făcut dezvăluirile în exclusivitate la emisiunea "Prietenii lui Ovidiu", moderată de Ovidiu Ioanițoaia și transmisă pe GSP.RO miercurea, de la ora 20:00.

"O să-mi scriu povestea într-o carte, mă gândesc serios la asta. Pentru că sunt anumite lucruri pe care vreau să le povestesc celor care m-au iubit și m-au susținut la echipa națională. Și trebuie să le spun întâmplări din viața mea. Povestea mea ca fotbalist. Ei merită acest lucru! Uite, «Il Fenomeno» ar fi un titlu bun. Dar parcă vreau unul românesc", a spus Mutu.

Fostul atacant a explicat și de unde s-a ales cu porecla «Il Fenomeno»: "Italienii mi-au zis așa la Fiorentina, cei din galerie. «Il Fenomeno» îi spuneau lui Roberto Baggio, dar, când a plecat de la Fiorentina la Juventus, suporterii s-au simțit trădați. Iar în momentul în care eu am ajuns acolo de la Fiorentina, mi-au dat numărul 10 și mi-au zis așa".

"Eu la fotbal mă pricep cel mai bine și despre asta vreau să vorbesc. Dacă lumea spune că am față de actor... Astea-mi făceau bine când eram tânăr, acum nu mă interesează"
Adrian Mutu

VEZI ȘI:

Adrian Mutu a făcut dezvăluiri în exclusivitate și nu a evitat niciun episod controversat din cariera lui: "Viața mea a fost o lecție: am greșit și am plătit! Trecutul nu mă definește"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
pote
pote  •  24 Decembrie 2019, 16:30

Doamne fereste! Sa pierd cateva minute sa citesc aberatiile pacaliciului??? Niciodata!

522906687858661
Nicolae Dumitru  •  24 Decembrie 2019, 14:45

Poate și acum când a zis, ce a zis, încă nu era treaz.????

jenny10
jenny10  •  24 Decembrie 2019, 13:30

PROSTU asta stie sa scrie???!!Nu auziti cum vorbeste??!!Are 10 cuvinte in vocabular!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează