FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV // VIDEO Florin Călinescu, mesaj clar pentru Rădoi: „S-a dus la naționala mare când știe că nu are echipă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 decembrie 2019 20:00

Unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România, Florin Călinescu, 63 de ani, a acceptat invitația directorului Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, de a participa la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, pe GSP.RO, într-o ediție specială de Crăciun.

Călinescu a comentat numirea lui Mirel Rădoi la cârma primei reprezentative.

"Mi se pare onest, dar firea umană este cea care ne joacă feste. În loc să stai să consiliezi, să înveți meserie... Nu mă poate convinge nimeni. Nu-i trebuie experiența lui Lucescu, Olăroiu sau Șumudică. Dar și când te duci la tribunal și-l vezi pe unu de 25 de ani, ți-e frică atunci când dă verdictul. E prea repede pentru el. Chiar și la echipa de tineret... El s-a dus la naționala mare când știe că nu are echipă. Și noi vorbim de Islanda ca revelație. Una e să cazi de pe Himalaya și alta de pe Predeal", a spus actorul.

"Dacă nu acceptat niciun selecționer cu scaun la cap, atunci să-l fi văzut pe Burleanu! Poate se punea pe el sau pe Vochin. Noi n-avem echipă!"
Florin Călinescu, actor

Nici Cosmin Contra, fostul antrenor al primei reprezentative n-a scăpat de criticile lui Călinescu: "Îl văd și pe Contra, timișoreanul meu... El a jucat în 7-8 mereu. Erau unii, ce căutau? Nici nu vreau să le dau numele. Niște unii care nu joacă. Dacă nu joci la echipa ta, ce cauți la națională? Tătărușanu săracu... Eu cred în mod onest că oamenii își fac un CV. Și nu-l bag pe Rădoi aici, să-l lăsăm să cugete liniștit toată iarna. Miza antrenorului român este maximum zona arabă".

VEZI AICI INTREGAL EDIȚIA SPECIALĂ DE CRĂCIUN

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
andrei.33
andrei.33  •  26 Decembrie 2019, 16:05

A facut Ioanitoaia un interviu și au scos băieții 20 de articole din el. Foame mare...

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  26 Decembrie 2019, 11:31

...nu cred ...dar as vrea ...ca Radoi peste noapte sa se dea de trei ori peste cap si sa se transforme in geniul antrenorilor si sa califice echipa asta la European ...sanse are ...cred ca esti de acord .

2331468886968641
Jan-Fridolin Benet  •  26 Decembrie 2019, 11:15

Tu chiar crezi ce scri?...nu am nimic Cu Radoi, dar semifinala cu Germania a fost pierduta de antrenor,...schimbarile facute total aiurea,.Ivan care a jucat superb,(si nu sunt fan Craiova).. apoi la 2-2inlociurea lui Puscas??!!!...mijlocasii la inchudere,. Samd......sa nu uitam rezultatele de la fcsb..Cu Radoi antrenor..infrangere cu Slováci si eliminariile Cu partizán si Rosenborg, in conditiile in care lotul FCSB erau jucatori buni..(nu sunt in fan fcsb)...sper sa ma insel , dar v.a fi un fiasco aceasta escapada a lui Radoi la nationala... ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează