FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV VIDEO // Ioan Andone a făcut o propunere revoluționară în emisiunea lui Ioanițoaia! Mircea Lucescu a intervenit direct: „Nu, Ando, nu, să nu cazi în plasa lui Ovidiu!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 octombrie 2019 20:45

Mircea Lucescu, 74 de ani, a fost invitat miercuri seară la prima ediție a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, emisiune transmisă integral pe GSP în fiecare miercuri, ora 20:00. 

Ioan Andone, actualul director general al celor de la FC Voluntari și fost elev al lui Mircea Lucescu, i-a făcut o propunere în direct tehnicianului: 

Noi avem nevoie la Federație de nea Mircea! La echipa națională! El trebuie să coordoneze toate echipele naționale. Avem nevoie de experiența lui. Are cele mai bune sfaturi. A crescut jucători cum nu mai crește nimeni în zece generații. Uitați-vă cum a crescut tinerii și cum i-a trimis spre echipa națională”, a spus Andone.

Lucescu a început să rădă: „Ando, Ando, nu, nu... Aici e o emisiune de amintiri și povești frumoase de viață! Nu intra în plasa lui Ovidiu”. 

„Dacă nu-l întâlneam pe nea Mircea nu ajungeam fotbalist. Tata voia să fiu inginer, ca săr-mea. Nea Mircea a venit la noi la noi acasă, stăteam la un bloc în Hunedoara și i-a zis: «Ingineri sunt mulți în România, dar fotbaliști buni, nu. Are persepective mari să ajungă fotbalist bun». Aveam 18 ani și nu știam ce să fac... Să aleg cartea sau sportul”- Ioan Andone, director general FC Voluntari

URMĂREȘTE INTEGRAL AICI EDIȚIA CU MIRCEA LUCESCU

Vezi și: 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
pma77
pma77  •  03 Octombrie 2019, 12:51

De ce nu apare si la tv ca m-am saturat de Ilie Dumitrescu.

caoradea
caoradea  •  03 Octombrie 2019, 09:07

Ando, nu era rau sa alegi ambele.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close