FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Fără frică în fața superstarurilor! Sfaturi pentru tineri de la Ionel Ganea: „M-am întors spre Sol Campbell și i-am spus «Motherfucker! Bitch»”

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 octombrie 2019 11:23

Ionel Ganea (46 de ani), fost atacant important în naționala României, a povestit trei întâmplări din cariera sa, toate legate de atitudinea pe care el a avut-o pe teren. 

„Să vă spun 3 povești. Era un meci al naționalei cu Anglia și fundașii lor mă tot loveau. A fost o fază la care Sol Campbell m-a faultat urât, a venit și, jap!, m-a lovit rău. M-am tot uitat, nu erau arbitri adiționali, m-am tot uitat la tușier, dar nicio reacție. Am așteptat, l-am lăsat pe Campbell să vină lângă mine, m-am întors și, când nu se uita nimeni, bam!, i-am dat și eu una. No... Apoi i-am spus: «Motherfucker! Bitch!». 

Sol Campbell (45 de ani / Anglia) 
- fundaș central 
- Tottenham, Arsenal, Portsmouth, Notts County, Newcastle United 
- 10 trofee (2 titluri, 4 Cupe ale Angliei, 1 Cupă a Ligii Angliei, 2 Supercupe ale Angliei, 1 titlu european la U19)

Într-un alt meci, în jocul cu Franța am avut un contact cu Desailly și m-am dus direct pe apărătoarea lui. N-a zis nimic. A doua oară la fel, vine și el, vin și eu și, jap!, mi-a rupt jambierele. Apoi s-a uitat la mine și mi-a spus «Ganea, OK» și mi-a făcut semnul de OK. Jucam amândoi în Anglia și ne-am liniștit.

Marcel Desailly (51 de ani / Franța) 
- fundaș central/mijlocaș defensiv 
- Nantes, Marseille, AC Milan, Chelsea, Al-Gharafa, Qatar 
- 10 trofee (2 Champions Leage, 2 titluri în Italia, 2 Supercupe ale Europei, 1 Supercupă a Italiei, 1 Cupă a Angliei, 1 Cupă a Ligii Angliei, 1 titlu mondial cu Franța)

O altă întâmplare e de când jucam în Anglia, la Wolverhampton. Jucam cu Liverpool, era o fază la mijloculul terenului și vine Steven Gerrard cu alunecare. M-am dus și eu și așa i-am dat una de a rămas pe jos 5 minute! Arbitrul nu mi-a dat nici galben. Gerrard s-a ridicat de jos și a venit la mine să se uite la numele de pe spate. La retur, Gerrard nu se mai apropia la mai mult de 2-3 metri de mine”, a declarat Ganea la Pro X.

Steven Gerrard (39 de ani / Anglia) 
- mijlocaș central 
- Liverpool, LA Galaxy 
- 11 trofee (1 Champions League, 2 Cupe ale Ligii Angliei, 3 Cupe ale Angliei, 1 Cupa UEFA, 2 Supercupe ale Europei, 2 Supercupe ale Angliei)

„Aș vrea ca fiul meu să mă depășească mai repede”

Fostul mare atacant al lui Dinamo și al lui Wolverhampton a vorbit și despre George, fiul său, care a evoluat în naționala U21 în victoria de ieri cu Ucraina U21, scor 3-0.

„N-am cum să mă supăr nici pe Gică, nici pe băiatul meu, că a spus Hagi că el va fi mai bun decât mine. Eu îmi doresc să fie mai sus decât mine. Aș vrea să mă depășească într-un timp cât mai scurt. George are atitudine, dar încă n-are experiență”.

Match preview Insulele Feroe - România

Vezi și:

ROMÂNIA U21 - UCRAINA U21 3-0 // VIDEO Marius Marin, supărat după eliminarea la debut: „Am plâns, dar nu voi renunța”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
mongolia2060
mongolia2060  •  11 Octombrie 2019, 17:08
Postat de chromophobia pe 11 Octombrie 2019, 14:40

Ca tot vorbesti de scoala si ca ar comenta aici numai copii absentand de acolo,esti unul dintre ei."TOTI COPIII CARE AU CHIULIT DE LA SCOALA" se scrie cu 3 de I,nu cu 2.Mergi iar la scoala

Sa-ti pui comprese la nasuc sa nu se umfle prea tare, de acord? Fierbi ca vinul in cupe, asa-i? Uaileu, ce ne radem de tine! Le arat prietenilor si unor colegi anumite “capodopere” de ale tale, provoci amuzament general.

mongolia2060
mongolia2060  •  11 Octombrie 2019, 16:56
Postat de chromophobia pe 11 Octombrie 2019, 14:40

Ca tot vorbesti de scoala si ca ar comenta aici numai copii absentand de acolo,esti unul dintre ei."TOTI COPIII CARE AU CHIULIT DE LA SCOALA" se scrie cu 3 de I,nu cu 2.Mergi iar la scoala

Corect, copiii era cu trei de i, lipsea unul. Nu stiai, dupa virgula se lasa spatiu. “Mergi iar la scoala!” este exclamatie, iar nu stiai. Un citat se scrie intre ghilimele, ori cu majuscule, fara ghilimele. M-ai parat la pepese sa-mi dea ban, am revenit sa ne mai radem (adica numai eu, tu imi esti mascota).

424304911346092
Lucui Buza  •  11 Octombrie 2019, 16:12

mai e una ,arbitrul mi-a dat galben -jap l-am strans de gat

Vezi toate comentariile (12)
Comentează