FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SERBIA 0-0

Fără stres! Unde s-a dus Tamaș după eliminarea cu Serbia din Liga Națiunilor

Articol de GSP - Publicat luni, 15 octombrie 2018 16:18

Gabi Tamaș (34 de ani) a fost eliminat pe finalul primei reprize a meciului cu Serbia, după ce a comis un fault în careu. Sârbii au ratat lovitura de pedeapsă și meciul s-a terminat 0-0.

La 24 de ore după acel meci, Tamaș a postat pe contul său de Instagram o imagine dintr-un local din Capitală unde consuma o halbă de bere alături de un prieten.

Deși a greșit flagrant la meciul cu sârbii, fanii lui Tamaș i-au luat apărarea fundașului în comentarii: "Orice ar zice cârcotașii ești cel mai bun fundaș român".

 tamas

"S-au întâmplat astfel de lucruri și în finale de Champions League, nu e un capăt de lume. Să fie sănătoși cei care îmi cântă prohodul, poate i-l cânt și eu. A fost o experiență foarte frumoasă. Mă bucur că nu am pierdut niciun meci în această dublă. Nimeninu vrea să ia roșu, mai ales în fața unui astfel de public", a spus Tamaș după meci la TV Telekom Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  15 Octombrie 2018, 21:06

Ăsta *** ! După toate bubele să postezi cu halba de bere.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

st.il.
st.il.  •  15 Octombrie 2018, 19:12

Completare la text !. Am privit foarte atent imaginile cu sârbul "secerat" de Tamaș și îngrijit de zor de medicii lor. N-am văzut niciun bandaj, niciun plasture, nimic. Ăla își ținea palma la urechea stângă (ca la jocul de-a bâza) și ...cam atât. Nu tu plâns, nu tu jale, nu tu targă ...Când Tamaș greșește ..."șo pe el" !. De data asta nu e cazul , prieteni !.

st.il.
st.il.  •  15 Octombrie 2018, 18:56

Tamaș a ridicat piciorul prostește și periculos dar nu l-a atins pe sârb . Ăla , deștept, a picat secerat !. E la modă !...Băiatul a luat roșu , și-a făcut duș , s-a schimbat de țoale și a ieșit la o bere . FOARTE BINE !. Ce-ar fi trebuit să facă , să-și pună ștreangul de gât , să se călugărească , să plângă pe blogul lui O.I. ?. Viața merge înainte copii , viața este frumoasă și trebuie trăită din plin , așa că ...hai noroc și la mulți ani!...:)))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close