FOTBAL  »  NATIONALA  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali surprinde: „Edi a procedat corect, Olaru nu era de luat la națională”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 martie 2022 14:59 / Actualizat miercuri, 23 martie 2022 15:15

Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, e de părere că selecționerul Edi Iordănescu (43 de ani) a luat decizia corectă când l-a lăsat pe Darius Olaru (24 de ani) în afara lotului pentru meciurile amicale cu Grecia și Israel. 

  • Edi Iordănescu va debuta pe banca României pe 25 martie, de la ora 20:15, în Ghencea, împotriva Greciei. Urmează un test Israelul, marți, 29 martie, la Netanya. Partidele vor putea fi urmărite live pe GSP.ro și în direct la TV pe Pro X.

Darius Olaru a avut prestații entuziasmante în luna martie, în victoriile obținute de FCSB cu FC Voluntari (1-0), Farul (2-0) și FC Argeș (3-2), dar Edi Iordănescu nu l-a convocat pentru primele două meciuri ale mandatului său.

Dumitru Dragomir s-a enervat când a văzut selecția: „Băi nebunilor, e jucător de națională, dar cu cine să te înțelegi?!”
CRITICĂ
Dumitru Dragomir s-a enervat când a văzut selecția: „Băi nebunilor, e jucător de națională, dar cu cine să te înțelegi?!”

Surprinzător, Gigi Becali i-a dat dreptate selecționerului în fața jucătorului său: „Olaru e mai bun decât Tavi Popescu și Tănase acum. Dar e de înțeles și Edi. Olaru a avut Covid, accidentare. Nu a fost chiar așa în formă. El acum, în ultimul meci, a jucat bine. Înainte, 5-6-7 meciuri, nu era de luat. Îl va lua în viitor, o să vedeți!”.

Darius Olaru, favoritul fanilor în sondajul GSP.ro: 66% îl voiau la națională

Fanii naționalei au altă unitate de măsură în cazul lui Darius Olaru. În urmă cu două zile, GSP.ro a inițiat un sondaj cu întrebarea: „Ar fi trebuit Edi Iordănescu să îl cheme pe Darius Olaru la echipa națională?”.

Dintre cei peste 7.600 de votanți, 66% au ales varianta: „Da, este cel mai în formă mijlocaș din Liga 1”. Ceilalți 34% au considerat că selecționerul a avut soluții mai bune.

Gigi Becali surprinde: „Edi a procedat corect, Olaru nu era de luat la națională”

Doar Maxim e peste Olaru

Olaru nu va fi la națională, în schimb, Edward a ales alți 5 jucători care evoluează fix pe poziția lui la mijlocul terenului, cea de inter. Unul singur e din Liga 1, Mihai Bordeianu, restul provin din străinătate:

JucătorEchipă Pe ce post joacă
BordeianuCFR Clujinter în sistemul 4-3-3
CicâldăuGalatasarayinter în 4-3-3 sau al doilea atacant în 4-2-3-1
R. MarinCagliariinter în modulul 3-5-2
M. MarinPisainter în 4-3-1-2
MaximGaziantepinter în 3-5-2 sau atacant lateral

Într-o comparație cu cei 5, realizată cu ajutorul monitorizării InStat și al cifrelor care rezultă, Olaru e dominat de un singur jucător: Alexandru Maxim, care, într-adevăr, se află într-o dispoziție de joc senzațională în Turcia.

JucătorMeciuri / MinuteGoluri produse (marcate, assisturi, pen. scoase)
Olaru6/484 5
Cicâldău7/3281
R. Marin6/3930
M. Marin10/7180
Bordeianu8/4511
Maxim9/7259

VIDEO Gigi Becali: „Olaru e mai bun decât Tavi și Tănase, dar Edi e de înțeles”

Citește și alte știri despre echipa națională: 

FOTO Alibec surprinde » Cum a apărut din Grecia la antrenamentul naționalei: „Și-a dat seama că trebuie să schimbe ceva”

Șumudică, după prima convocare a lui Edi Iordănescu: „O spun, că sunt obraznic!”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (5)
neneafane
neneafane  •  23 Martie 2022, 16:27

Olaru,da, este un jucător de lot national. Dar are o mare problemă, fără să fie Maradona, este cel mai vătămat jucător din ultimii ani. Imaginea lui Olaru este, ori bandajat la cap ori tavalindu se pe jos chircit de durere. Caută clinciurile cu lumânarea, pare principala lui preocupare, de aici,foarte multe pase pripite, multe gresite. E bun dar are nevoie urgentă de consiliere..

kuba
kuba  •  23 Martie 2022, 15:52
Postat de vasileroaita pe 23 Martie 2022, 15:22

Dacă Edi l-ar fi luat pe Olaru, trebuia să renunțe la Tăvi Crevedia. Așa că, Becali a ordonat să - l ia pe Crevedia!

Corect !

vasileroaita
vasileroaita  •  23 Martie 2022, 15:22

Dacă Edi l-ar fi luat pe Olaru, trebuia să renunțe la Tăvi Crevedia. Așa că, Becali a ordonat să - l ia pe Crevedia!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează