FOTBAL  »  NATIONALA  »  FCSB

FCSB / VIDEO Florinel Coman, 15 milioane de euro pentru un meci la națională » Gigi Becali pune presiune pe Contra: „Normal că te ataci!”

Articol de GSP - Publicat marti, 03 septembrie 2019 14:53

Gigi Becali continuă războiul declarațiilor cu Comin Contra. Patronul celor de la FCSB afirmă că, din cauza neconvocării, cota lui Florinel Coman (21 de ani) stagnează și pune presiune directă pe selecționer pentru a-și spori veniturile!

  • Meciul României cu Spania se va juca pe 5 septembrie, pe Arena Națională, de la ora 21:45, în timp ce partida cu Malta are loc la Ploiești, pe 8 septembrie, de la 19:00. Ambele partide vor fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV.

„Nu vreau să mă mai cert cu lumea, dar am un jucător, pe Florinel Coman, pentru care am ofertă de 8 milioane. Ce jucător de la națională face atât?  

Omul de la clubul care îl voia mi-a zis că acum nu trece de 10 milioane. Eu voiam 15. Și mi-a zis că dacă l-ar vedea la națională măcar un meci, ar fi altceva. Normal că te ataci. Dacă ai un jucător, cel mai bun din România, singurul care poate rezolva un meci, n-ai pe altul ca el, cum să nu îl aduci? Asta a fost durerea mea”, a declarat Gigi Becali într-o conferință de presă.

Petrescu, interzis la FCSB

Gigi Becali a continuat tirada asupra antrenorilor români. După ce a afirmat că din cauza lui Mirel Rădoi a picat transferul lui Alexandru Pașcanu, latifundiarul din Pipera a comentat și ieșirile reprobabile ale lui Dan Petrescu: „La mine nu calcă niciodată un antrenor care înjură jucătorii, nici dacă îmi spune că va lua Liga Campionilor!”.

„Lui Contra nu îi stă bine să ironizeze. În primul rând e o diferență mare de vârstă. Intru selecționer, îmi pun alt antrenor și fac rezultate mai mari decât el. La mine s-a văzut cu Chelsea, calificări, cupe europene” - Gigi Becali, patron FCSB

VEZI ȘI:

Gigi Becali îl vrea în probe pe Juvhel Tsoumou, atacant care tocmai a fost dat afară de FC Hermannstadt

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
adrian008
adrian008  •  04 Septembrie 2019, 07:51

Fratele meu,asa ceva :,,îmi pun alt antrenor și fac rezultate mai mari decât el. La mine s-a văzut cu Chelsea, calificări, cupe europene” - Gigi Becali.Omul e bolnav.Calificarile sunt meritul lui.Sau mai bine zis numai meritul lui.

zizu
zizu  •  03 Septembrie 2019, 20:15

Siiiigur! Naționala trebuie să fie ....sursă de bani ptr becali!

observator_federal
observator_federal  •  03 Septembrie 2019, 19:25

După modelul lui Man, care a fost convocat și a înscris contra Maltei sau al lui Romario Benzar adus la lot în locul lui Cristi Manea taman când Gigi țintea un transfer... În mod clar selecționările sunt de mare folos în cosmetizarea CVurilor fotbaliștilor ... Contra, pentru că nu-l servește pe Gigi (cum făceau Pițurcă sau Iordănescu) riscă să sufere aceleași rele tratamente din partea massmediei gigiste, precum Daum. Parcă văd cum în cazul unui eșec (previzibil) cu Spania, Coman va fi chemat la lot - la insistențele "specialiștilor" - la meciul "de golaveraj" cu Malta...

Vezi toate comentariile (25)
Comentează