FOTBAL  »  NATIONALA  »  SCANDAL LA NAŢIONALĂ

Femei, băutură şi ţigări pentru Adrian Mutu!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2010 00:00

În 2006, în urma turneului din Statele Unite, Adrian Mutu a fost exclus din lot de Victor Piţurcă după ce i-a răspuns obraznic selecţionerului şi l-a ameninţat pe Ştefan Iovan că îl va da afară de la naţională.  Adrian Mutu este un caz special la echipa naţională condusă acum de Răzvan Lucescu.

Cotidianul "Ziarul" a intrat abia acum în posesia unor imagini care arată "interesul" pe care Mutu îl arată la echipa naţională vizavi de programul de pregătire. În cantonamentul din 2006, din America, Mutu a fost exclus temporar din lot de Piţurcă. În afara acestei abateri, Victor Piţurcă mai avea un motiv de supărare pe "Briliant".

În 2006, în urma turneului din Statele Unite, Adrian Mutu a fost exclus din lot de Victor Piţurcă după ce i-a răspuns obraznic selecţionerului şi l-a ameninţat pe Ştefan Iovan că îl va da afară de la naţională.  Adrian Mutu este un caz special la echipa naţională condusă acum de Răzvan Lucescu.

Cotidianul " Ziarul" a intrat abia acum în posesia unor imagini care arată "interesul" pe care Mutu îl arată la echipa naţională vizavi de programul de pregătire. În cantonamentul din 2006, din America, Mutu a fost exclus temporar din lot de Piţurcă. În afara acestei abateri, Victor Piţurcă mai avea un motiv de supărare pe "Briliant".

Acesta a petrecut chiar în timpul cantonamentului, în mai multe seri la rînd, în timp ce restul colegilor convocaţi erau demult la somn. Mutu chefuia pînă în zori cu femei, într-o atmosferă bahică şi nori de fum. Atunci, secundul Ştefan Iovan i-a reproşat lui Mutu că nu participă la antrenamente, păstrîndu-se pentru viaţa de noapte. Mutu a luat foc şi l-a ameninţat pe secundul lui Piţurcă.

Mutu a început să provoace scandal la echipa naţională încă din 2004, atunci cînd a fugit din cantonamentul echipei naţionalei înaintea unui meci de la Craiova, din preliminariile CM 2006, cînd împreună cu Lobonţ şi Neaga au fost la un bar de striptease de la marginea oraşului.

A fost depistat cu cocaină tot în 2004, atunci cînd juca la Chelsea, fapt pentru care a fost suspendat 7 luni. În 2008, tot în era Piţurcă, Mutu ajungea la lot a doua zi după convocare pierzîndu-şi mai mereu nopţile cu prietenii. Tot în 2008, nu a plecat în stagiul de pregătire pentru EURO 2008 invocînd că trebuie să fie alături de soţia sa care tocmai născuse.

Ultimul moment care l-a impliocat pe Mutu într-un nou scandal a fost cu cîteva zile înaintea meciului cu Serbia, pierdut 5-0 de echipa noastră, dar mai ales şi fuga acestuia din cantonament la Novi Sad pentru a participa la petrecerea unui important om de afaceri controversat din Serbia. După ultimele două escapade, Răzvan Lucescu e decis să nu-l mai cheme pe Adrian Mutu la echipa naţională.

SURSA: Ziarul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
 •  23 Ianuarie 2010, 08:07

wow, interesant ca eram la Nelly's azi restaurantul romanesc din chicago si aratau chestia asta si pozele.. doar sa vad ca le cunosc pe 3 din tipele din poze :)) ce mai pot debita si ziaristii astia.. in primul rand la fele nici nu le'o placut de Mutu care era numa in fitze si figuri ca nu era vinu bun si vrajeli.. pacat totusi de reputatzia fetelor. Pe doua din ele le cunosc chiar foarte bine si sant din famili cu principii.. nu toate romancele sant materialiste cum se poarta in Ro.. ;)

 •  22 Ianuarie 2010, 08:12

rusine nesimtitilor de ziaristi sportivi din romania care nu au nici cea mai mica rusine.... sunt deplorabili cu ce lucruri pot sa vina pe piata! Fotografiile respective au mai fost publicate in 2006 insa cu chipul lui buga pe-atunci.... si aceleasi sarace fete!! cred ca se poate verifica arhiva. Le cunosc pe fete f bine si stiu cat de entuziasmate au fost sa aiba ocazia asta sa iasa la un dinner cu Mutu.La masa au fost mai multi si in restaurant nu se fuma. RUSINE! veniti cu ceva real si actual

 •  22 Ianuarie 2010, 07:50

Nu se poate asa ceva, numai minciuni, am fost acolo si nu este adevarat ce se spune in presa.pozele nu sint facute cand Nationala a venit la Chicago si nu s-a intamplat nimic decat am servit masa impreuna .

Vezi toate comentariile (50)
Comentează