FOTBAL  »  NATIONALA  »  FEROE - ROMÂNIA 0-3

FEROE - ROMÂNIA 0-3 // Alexandru Mitriță „îngroapă” conflictul cu selecționerul Contra: „Am avut o abordare greșită după meciul cu Suedia”

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 octombrie 2019 22:19

Alexandru Mitriță, 24 de ani, a reușit primul gol în tricoul primei reprezentative în victoria reușită în Insulele Feroe, scor 3-0 (Pușcaș '74, Mitriță '83, Keșeru '90+4).

Intrat pe teren în repriza secundă, fostul jucător al Craiovei a marcat un gol după o acțiune de toată frumusețea, în care a depășit în viteză apărarea feroezilor și a înscris printr-un șut plasat.

Sărit din schemă la ultimele acțiuni ale echipei naționale, Mitriță, care evoluează în SUA, la New York City FC, spune că nu a existat niciodată un conflict cu selecționerul Cosmin Contra. De fapt, lucrurile au stat cu totul altfel după partida Suedia - România din martie 2019, detalii AICI!

„Aveam nevoie de cele trei puncte, sunt foarte importante. Au fost multe discuții care nu și-au avut locul, eu mă simt foarte bine. A fost o abordare greșită a mea după acel meci cu Suedia, dar în rest n-au fost alte probleme.

Mă simt mult mai bine față de data trecută, mă simt mai odihnit. M-am gândit tot timpul că voi fi convocat în această perioadă. 

Trebuie să intrăm încrezători cu Norvegia. Dacă vom avea o atitudine bună, sunt sigur că vom câștiga”, a spus Alexandru Mitriță, la Pro X. 

FEROE - ROMÂNIA 0-3 // Alexandru Mitriță „îngroapă” conflictul cu selecționerul Contra: „Am avut o abordare greșită după meciul cu Suedia”

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

+3 FOTO

  • foto: frf.ro și Sverri Egholm / portal.fo

Vezi și: 

FEROE - ROMÂNIA 0-3 // Cosmin Contra explică jocul modest din Feroe: „Avem probleme când jucăm cu astfel de echipe. Am avut atitudine, agresivitate, sunt mulțumit”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
xavi-
xavi-  •  13 Octombrie 2019, 09:28

Cine a văzut fața lui Contra când a dat Mitrita gol,parca egalasera feroezii.

bufnila
bufnila  •  13 Octombrie 2019, 00:45

Eu in locul lui Mitrita nu mai veneam la nationala pana nu scapam de marele imensul wanna be Simeone greul seriosul mereu preocupatul cosmision contra

fairplayromania
fairplayromania  •  13 Octombrie 2019, 00:08
Postat de stefan.. pe 12 Octombrie 2019, 22:41

Ne-am grăbit sa-l judecăm pe Daum. Om vertical. Ne-am pricopsit cu Contra, marioneta. Noroc cu Mitrita!... L-a cam băgat un depresie olteanul pe "Gurita" :))))

Toti gigiştii si supuşii dînsilor sunt negrii de supărare ca a dat gol Mitriţă.... misto. Contra e negru de supărare...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează