FOTBAL  »  NATIONALA  »  FEROE - ROMÂNIA 0-3

FEROE - ROMÂNIA 0-3 // Cine a fost jucătorul feroez premiat după meci + portarul nordicilor oftează: „Am avut șanse să scoatem un egal”

Articol de - Publicat sambata, 12 octombrie 2019 21:41

Jóannes Bjartalíð, 23 de ani, a fost cel mai bun jucător al nordicilor în înfrângerea suferită de Feroe cu România, scor 0-3 (Pușcaș '74, Mitriță '83, Keșeru '90+4).

Imediat după meci, Bjartalíð a primit un premiu din partea federației feroeze, drept recompensă pentru evoluția consistentă din meciul cu România.

Despre meciul cu România a vorbit și Gunnar Nielsen, portarul celor din Feroe, acesta oferind o scurtă declarație reporterului GSP.ro prezent la Torshavn.

„Am avut o șansă bună să scoatem scoatem o remiză. În repriza a doua ne-am retras prea mult și România, care are jucatori buni, ne-a pedepsit. Suntem foarte dezamăgiți. Poate facem puncte cu Malta”, a declarat Nielsen. 

Clasamentul actualizat

FEROE - ROMÂNIA 0-3 // Cine a fost jucătorul feroez premiat după meci + portarul nordicilor oftează: „Am avut șanse să scoatem un egal”

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

Vezi și: 

FEROE - ROMÂNIA 0-3 // Cosmin Contra, verdict horror după accidentarea lui Chiricheș » Doi jucători convocați de urgență + Și Keșeru are probleme!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează