NATIONALA  ·  FEROE - ROMÂNIA 0-3

FEROE - ROMÂNIA 0-3 // Ciprian Marica, analiză NECRUȚĂTOARE: „Nu cu Feroe trebuie să ne comparăm, ne-am bătut de la egal la egal cu ei”

Sambata, 12 Octombrie

Ciprian Marica, 34 de ani, fostul atacant al primei reprezentative, a vorbit despre victoria României din Feroe, scor 3-0 (Pușcaș '74, Mitriță '83, Keșeru '90+4).  

Fostul atacant e dezamăgit însă de prestația jucătorilor lui Cosmin Contra din primele 74 de minute ale partidei. „Suntem mulțumiți că am câștigat. Am stat cu sufletul la gură 74 de minute, dar nu cu cei din Feroe vrem să ne comparăm! Nu cu ei trebuie să arătăm bine!

Să uităm prima parte a meciului și să realizăm că trebuie să arătăm altfel în următorul meci. Ne-am bătut de la egal la egal cu feroezii până în minutul 74. Una peste alta, echipa națională n-a arătat foarte bine. Totuși, repet că ne așteaptă un meci deosebit de greu cu Norvegia acasă”, a spus Marica la Pro TV.

„Accidentarea lui Chiricheș ne afectează, e un jucător important pentru echipa națională”
Ciprian Marica

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45

+9 FOTO

  • foto: frf.ro și Sverri Egholm / portal.fo

Vezi AICI cronica partidei Feroe - România 0-3!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Cum era Vica Blochina pe vremea când dansa în clubul Melody. I-a fost amantă lui Victor Pițurcă și au un copil

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
Program TV complet

Liga 1