FOTBAL  »  NATIONALA  »  FEROE - ROMÂNIA 0-3

FEROE - ROMÂNIA 0-3 // Gică Popescu: „Am greșit timp de 70 de minute încercând centrări” + „Ianis a jucat pe o poziție care nu-i convine”

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 octombrie 2019 22:17

Gică Popescu (52 de ani), fostul căpitan al Generației de Aur, a comentat victoria României din această seară, 3-0 cu Insulele Feroe (Pușcaș '74, Mitriță '83, Keșeru '90+4).

„Am fost convins că până la urmă vom reuși sa marcăm. Ne-a fost greu să găsim soluții, am întâlnit o apărare grupată pe 2 linii. Am greșit timp de 70 de minute, ducând mingea în tușă și încercând centrări.

Din fericire, ne-am descătușat la primul gol, terminând meciul cu un rezultat normal.

Ianis Hagi a jucat pe o poziție care nu-i convine (n.a. aripă dreapta). El putea doar să arunce mingile în careu, ceea ce, repet, a fost o tactică greșită”, a spus Popescu la TV Digi Sport.

„MARȚI TREBUIE SĂ ARĂTĂM DIFERIT”

De asemenea, Popescu, în prezent președintele celor de la FC Viitorul, a prefațat și următorul meci al României, cel cu Norvegia:

„Marți, pentru a câștiga, trebuie să arătăm diferit. Vom întâlni o echipă care va veni la București să joace, iar spațiile vor fi mai mari decât cu Feroe. Trebuie să nu primim gol, ne va fi foarte greu după aceea să revenim.

Probabil că selecționerul îi va folosi pe Rus și Nedelcearu cu Norvegia. Mitriță sunt convins că va fi titular, pentru că a jucat doar 30 de minute în această seară. Cred că va baga 3-4 jucători noi. Nu-mi dă siguranță apărarea, ca să fiu sincer”

FEROE - ROMÂNIA 0-3 // Gică Popescu: „Am greșit timp de 70 de minute încercând centrări” + „Ianis a jucat pe o poziție care nu-i convine”

VEZI ȘI:

INSULELE FEROE - ROMÂNIA 0-3 // FOTO Scor mincinos: 74 de minute de chin, salvate de sclipirile din final!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
remarque
remarque  •  13 Octombrie 2019, 11:19

Macar a jucat cu numarul care ii convine. Atata presiune pune Gica pe bietul Ianis cu numarul ala nenorocit. Fiecare suporter roman ar vrea sa avem un nou Hagi, nu ne-ar deranja sa fie Ianis la nivelul tatalui, dar prea e impins in fata. Lasa-ti-l in pace sa creasca, are valoare, poate are si vointa. Pe Lupescu nu l-a contestat nimeni ca e fiul lui tacsu. Dar pe Kaizer nu l-a tot impins in fata unul si altul din generatia batranului, l-au lasat sa se impuna prin forte proprii. :) ei da....poate asa putin da. Ca doar mai erau mijlocasi defensivi de valoare sau de mai mare valoare. Selectia si titularizarea la loturile nationale se face in ordinea: pile, interese, valoare reala. Ajung si valori de necontestat, dar putine....

breitner
breitner  •  13 Octombrie 2019, 10:47

Lui Ianis ii convine cel mai bine pozitia de capitan in echipa lui taica-su!

dorelus
dorelus  •  13 Octombrie 2019, 09:46

Parashivescu, scuze

Vezi toate comentariile (14)
Comentează