FOTBAL  »  NATIONALA  »  FEROE - ROMÂNIA 0-3

FEROE - ROMÂNIA 0-3 // Tătărușanu ne-a salvat și cu Feroe și se ține de glume: „Dau totul la națională pentru că vin odihnit de la echipa de club” :D

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 octombrie 2019 21:39

Ciprian Tătărușanu, 33 de ani, portarul echipei naționale, e fericit pentru cele trei puncte obținute în Feroe (3-0, Pușcaș '74, Mitriță '83, Keșeru '90+4) și se ține de glume după victoria înșelătoare de la Torshavn: „Dau totul la națională, sunt odihnit de la echipa de club.

Goalkeeper-ul și-a menținut atitudinea avută înaintea meciului, când mărturisea că se așteaptă să întâmpine un meci extrem de complicat. Acesta a făcut referire și la situația sa de la Olympique Lyon, unde e doar rezervă.

„E o victorie importantă. Ne așteptam să fie un meci dificil. Nu am marcat în prima repriză deși am avut foarte multe ocazii. A fost dificil pe acest teren sintetic, o suprafață de joc cu care nu suntem obișnuiți.  

Nu e ușor să nu joci la echipa de club. E o situație mai puțin bună pentru mine, dar a fost decizia antrenorului, pe care am respectat-o. Totuși, am dat totul la echipa națională. Ce să zic, sunt foarte odihnit de la echipa de club”, a spus ironic Tătărușanu, la Pro X.

Acesta a avut o intervenție inspirată în prima repriză a meciului cu Feroe, când a intervenit bine la o ocazie a nordicilor venită la scorul de 0-0. Vezi aici explicația fazei în care Tătărușanu a salvat poarta României în prima repriză!

FEROE - ROMÂNIA 0-3 // Tătărușanu ne-a salvat și cu Feroe și se ține de glume: „Dau totul la națională pentru că vin odihnit de la echipa de club” :D

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45

+3 FOTO

  • foto: frf.ro și Sverri Egholm / portal.fo

Vezi AICI cronica partidei Feroe - România 0-3!

FEROE - ROMÂNIA 0-3 // Cosmin Contra, verdict horror după accidentarea lui Chiricheș » Doi jucători convocați de urgență + Și Keșeru are probleme!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  12 Octombrie 2019, 23:12

Felicitari !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close