FOTBAL  »  NATIONALA  »  FEROE - ROMÂNIA

FEROE - ROMÂNIA // VIDEO Cosmin Contra se teme de feroezi și de gazonul sintetic: „Experiența nu ne dă motive să fim liniștiți!”

Articol de - Publicat vineri, 11 octombrie 2019 18:55

Cosmin Contra, selecționerul primei reprezentative, a prefațat în această după-amiază, în cadrul unei conferințe de presă, duelul cu Insulele Feroe de sâmbătă, contând pentru preliminariile EURO 2020.

  • România joacă împotriva Insulelor Feroe în deplasare, sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 19:00, iar cu Norvegia, pe Arena Națională, pe 15 octombrie de la ora 21:45. Meciurile vor fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Pro TV.

„Guriță” recunoaște că terenul sintetic din Feroe ar putea provoca unele probleme echipei sale. „Ne așteaptă un meci greu, contra unei echipe care joacă bine, în special în meciurile de pe teren propriu. Experiența de pe terenurile sintetice nu ne dă motive să fim liniștiți, dar mesajul transmis de mine s-a văzut la antrenamentele din această săptămână.

Am încredere că jucătorii mei vor da dovadă de multă maturitate și sper că ceea ce am pregătit se va vedea în meci. Trebuie să avem atitudine, să respectăm adversarii și să știm ce meci jucăm. Totul depinde de abordarea noastră. Trebuie să avem o mentalitate sănătoasă în acest meci pentru a câștiga. Sunt liniștit, jucătorii noștri s-au antrenat foarte bine și au înțeles ceea ce le-am transmis.

Voi încerca să folosesc cel mai bun prim «11» pe care îl am la dispoziție. Mă gândesc doar la meciul cu Feroe, nu la cel cu Norvegia. Mi-e teamă de orice meci, atât timp cât întâlnim un oponent care nu are niciun punct, dar a avut momente în care a dominat orice adversar. Inclusiv cu noi, la Cluj, cei din Feroe s-au apropiat destul de periculos de poarta noastră (n.r. scor 4-1)”, a declarat Cosmin Contra.

📽 Cosmin Contra şi Ciprian Tătăruşanu vorbesc înaintea partidei cu Insulele Feroe, de mâine seară, ora 19:00, în direct la PRO TV şi Radio România Actualități Liveblog FORZA TRICOLORII 👉 bit.ly/ROU_oct #HaiRomania🇷🇴

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Vineri, 11 octombrie 2019

„Feroe e o echipă nordică, are cam același stil cu Norvegia și Suedia, iar antrenamentele făcute până acum ne vor ajuta și contra Norvegiei”
Cosmin Contra, selecționer România

CLASAMENTUL GRUPEI F

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 12 octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00)
  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

Vezi și:

Grigore ratează meciurile cu Feroe și Norvegia » EXCLUSIV Pe cine cheamă Contra în locul lui

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
1379808958711398
Cornel Cantona  •  12 Octombrie 2019, 14:27

Ești penibil, individule! Vrei la euro și ne spui că este meci greu cu ăștia. Daca eram președintele federației, pentru căcatul asta de declarație, te dădeam afară. Mentalitate de meltean!

10152939634824858
Mikey Sirbu  •  11 Octombrie 2019, 20:37

Ne așteaptă un meci greu, contra unei echipe care joacă bine, în special în meciurile de pe teren propriu. Mda, din 6 meciuri le-au pierdut pe toate și golaveraj 3-20. Joaca foarte bine ce sa mai spun?

1177177172317584
Christian Ciuca  •  11 Octombrie 2019, 20:33

5-0 le dam, ii distrugem daca bagi din start mijlocu asta super-ofensiv si creator ca nu risti nimic, ce atita teama de pescarii aia : Coman-Mitrita-Stanciu-Hagi, macar de curiozitate sa vezi si tu spectacol, daca nici cu Féroé nu joci ofensiv si ti-e teama ca te chinui sa-i bati cu 1-0 atunci cum vrei sa bati scandinavii in decisive la tine-acasa in curtea ta.... da ma drumu la joc, lasa teama, da drumu la atac, la fotbal ofensiv, altfel aia sintem, stam acasa.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează